Puinen junaradasarja

Puinen junaradasarja

Lapset voivat nauttia tunnelimaisesta pelistä puujunan radalla. Tämä 100 kpl setti sisältää turdy-pelipöydän, laadukkaan puuraidan, helikopterin, veneen, vetolenkkien ja aseman ja niin edelleen. Puinen rautatie ja muut tarvikkeet ovat yhteensopivia muiden puuraijastustuotteiden kanssa. Se on lelujen turvallisuusstandardien mukainen, mukaan lukien EN-71, ASTM F963, CE ja CPC. Voit ostaa 100 kpl junan vain pöydälle. Voit myös ostaa junan sarjan pöydällä.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Puisen rataosan raideleveys

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL98054

Brändi

Kids Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Puinen junakisko

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

126x62x40cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Ei myrkyllistä maalausta

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM


Puunharjoitusradan tuoteominaisuus ja käyttö

Korotetun pöydän avulla tämä junayhteys on ihanteellinen kannustamaan paitsi yhtä mutta useampaa miestä, joilla on runsaasti tilaa ystävien pelaamiseen, sekä varmistaa, että kaikki verkon osat ovat helposti saatavilla. Kaikki yhdessä laatikossa tallennetut setit ovat tasapakattuja ja helppoja asennusohjeita. Suunniteltu inspiroimaan ja kouluttamaan, osat ovat keskenään vaihdettavissa ja yhteensopivia useimpien muiden merkittävien puurakenteiden kanssa, jotka tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia mielikuvitukselle. Laajentamiseen on vielä lisävarusteita!


Puinen rataosasto

TL98054.jpg


Puinen rataosasto


Toimitetaan, kuljetetaan ja huolletaan Puinen rata rautatie

Näytteiden toimitusaika on 7-15 päivää.

Tavaroiden toimitusaika on 45-60 päivää.

Tavarat lähetetään meritse.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Ja tuotteille, me hyväksymme ODM ja OEM. Voit suunnitella omia kohteita ja käyttää muotoilua. Jos et halua brändimme ja logon, paketti voidaan tulostaa omalla.


Ohje

Kauppa:

FOB

Latausportti:

Ningbo / Shanghai

Lähetyksen:

Meritse

Maksuehto:

T / T 30% talletus ennen tuotantoa ja 70% saldo B / L-kopiota vastaan; 100% peruuttamaton L / C näkyvissä; Western Union;

Näyteaika:

noin 7-14 päivää

Toimitusaika:

40-60 päivää

Tuotteen takuu:

Takaamme, että asiakkaiden saamat tuotteet ovat päteviä. Jos jokin rikkiosa, pls lähettää meille yksityiskohtaisia kuvia sähköpostitse, niin lähetämme sinulle korvaukset todellisten olosuhteiden mukaan.

Kuinka suojata lailliset oikeuksiämme työskennellessäsi kanssasi?

1. allekirjoittamalla NDA: ta, suojelemalla suunnittelua ja älä myy muille; Suurten tilausten osalta olemme myös sitoutuneet allekirjoittamaan sopimuksen, jossa teemme vain tuotteitamme yrityksellesi.

Hot Tags: puinen juna rata asettaa, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like