Puinen ratapöytä

Puinen ratapöytä

Puinen juna-pöydässä on suuri pelikortti, jossa on silkkipainetut maisemat ja maisemat, jotka tarjoavat sileän pinnan, jota voidaan käyttää monenlaisiin toimintoihin 70 kpl junan joukkoon, johon kuuluvat pyökkiradat ja magneettiset nelipyöräiset junat. Helppo koota. Vankka rakenne. Kaarevat reunat turvallisuuteen. Ei myrkyllistä maalia. Yhteensopiva Thomas ja Friends, Brio ja muut hienot puiset juna-sarjat
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Puinen ratapöydän tuoteparametri

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL42001

Brändi

Kids Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Puinen junapöytä

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

78x63.2x32cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Ei myrkyllistä maalausta

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM


Puisen junan pöydän tuotetoiminnot

Kid: n kuvitteellisuus nousee, kun he tutkivat tätä junan pöydän asetusta. Tämä kaupunkikuva sisältää 70 värikkäistä kappaletta, mukaan lukien magneettinen nelipyöräinen juna, joka liukuu kaupungin yläpuolelle kohotetussa radalla.

Paljon yksinkertaisia kappaleita, tämä kirkkaan värinen puukuljetusjärjestelmä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia luovaan ja mielikuvitukseen.

Tämä junapöytä ja 70 kpl vuoristoradan sarja tekisivät hauskan ja värikäs lahjan jollekin nuorelle johtajalle elämässäsi. Lapset rakastavat hauskaa, jota he käyttävät, vanhemmat arvostavat, kuinka pöytä pysyy lepotilassa lattiasta ja lähemmäs silmätasoa. Kaikki tässä kuvassa on mukana tässä myynnissä.


Puinen ratapöydän yksityiskohdat

TL42001.jpg


Puinen ratapöydän tuotekilpailu


Puisen ratapöydän toimittaminen, kuljettaminen ja tarjoaminen

Näytteiden toimitusaika on 7-15 päivää.

Tavaroiden toimitusaika on 45-60 päivää.

Tavarat lähetetään meritse.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Ja tuotteille, me hyväksymme ODM ja OEM. Voit suunnitella omia kohteita ja käyttää muotoilua. Jos et halua brändimme ja logon, paketti voidaan tulostaa omalla.


Ohje

Kauppa:

FOB

Latausportti:

Ningbo / Shanghai

Lähetyksen:

Meritse

Maksuehto:

T / T 30% talletus ennen tuotantoa ja 70% saldo B / L-kopiota vastaan; 100% peruuttamaton L / C näkyvissä; Western Union;

Kuinka suojata lailliset oikeuksiämme työskennellessäsi kanssasi?

Allekirjoittamalla NDA: ta, suojelemalla suunnittelua ja älä myy muille; Suurten tilausten osalta olemme myös sitoutuneet allekirjoittamaan sopimuksen, jossa teemme vain tuotteitamme yrityksellesi.

Hot Tags: puinen juna-pöytä, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like