Puinen lelutalo

Puinen lelutalo

Pikkulapset rakastavat oppimista huolehtimaan kaikista eläinten ystävistä, ruokkimasta kanoja lehmälle ja tutustumaan kaikkiin tämän puuleluvan tilaan.
Kannettava puinen penkki avautuu leveäksi ja helpottaa pelaamista ja sulkeutuu mukanasi. Puuleluvalmistuksessa on köyden kahva, joka helpottaa kuljetusta. Puutavaran leikkipuiden avaamisesta on olemassa useita realistisia puutaloeläimiä, kuorma-auto, kaksi henkilöä, puutikkaat, kaksi koria, heinäsuovasta ja maataloustyökalut.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Puulelujen tilan tuoteparametri

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL17104

Brändi

Kids Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Puinen lelontatalo

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

30x18x26cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Ei myrkyllistä maalausta

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM


Puulelujen tilan tuoteominaisuus ja soveltaminen

Nuoret tulevat maanviljelijät nauttivat "maatilalla" hauskan tämän puisen navetan kanssa. Täysin koottu, jotta lapset voivat vain avata sen ja aloittaa pelaamisen, kaksikerroksinen navetta on varustettu useilla realistisilla puutaloeläimillä, kuorma-autoilla, kahdella henkilöllä, puisilla tikkailla, kahdella korilla, heinäsuovalla ja maataloustyökaluilla. Köyden kahva antaa lapsille tämän "pienen maan" missä he menevät. Tämä kauniisti yksityiskohtainen, rakennettu viimeiseen puinen navetta mukana liukuovet, jotta eläimet tulevat sisään ja ulos.

Mahtavaa mielikuvituksellista peliä, tarinankerrontaa ja hienoja moottoritaitoja.


Puutavaran talon yksityiskohdat

TL17104-2.jpg


Puinen lemmikkilajin tuotekilpailu


KIDS TOYLAND

Tutustu monenlaisiin värikkäitä rakennuspalikoita, aakkosetrylejä, puiset keittiöt, puulelut, kehittävät juna-asetelmia ja paljon muuta. Kun he pelaavat, nuoret lapset alkavat käsitteellistää ja oppia vaihtelevista kokoluokista kehittäen koordinointia ja kätevyyttä. Ihastuttavilla puisilla vauvojen leluilla on kiiltävät sileät reunat ja iloiset värit ja muodot, jotka stimuloivat uteliaan pikkuisen mielen leikkisällä tavalla. Vahvista lapsesi luovuutta ja mielikuvitusta oppimisesta jollakin näistä Kids Toyland -henkisistä ryhmistä.


Hot Tags: puinen lelu maatila, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like