Puinen Pirate Ship Toy

Puinen Pirate Ship Toy

Meidän upea puinen merirosvolaiva on varustettu niin monilla realistisilla yksityiskohtia, että pieni seikkailija voi vain tuntea tuulen hiuksissaan! Tarvikkeisiin kuuluu ohjauspyörä, joka todella kääntyy, suuret purjeet, variksen pesä yhdellä köysiradalla, ankkuri ja älä unohda näitä "Jolly Roger" -lippuja. Sarjaan kuuluu kaksi laittomien nukkien miehistö. Sarjaan kuuluu myös lintu, aarrearkku, pelastusvene, jossa on uivat, hain ja ämpäri.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotteen puupöytämallin parametri

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL27002

Brändi

Kids Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Puinen merirosvolaiva lelu

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

52x13x41cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Ei myrkyllistä maalausta

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM


Tuotteen ominaisuus ja soveltaminen Puinen Pirate Ship Toy

Tämä puinen merirosvolaiva-leikkipelissä on kaikki pienet merirosvot, jotka tarvitsevat purjehtia aavalla merellä. Laivalla on 1 köysiportaat, merirosvolaiva, pääsaalari, pään purje, variksen pesä, ankkuri, 1 pyörivä laivan pyörä ja oviaukot. Lisävarusteina ovat rivi vene, jossa on siirrettävät kyynärät, pyörivä pyörähdys ja pirate-lippu, kaksi erilaista merirosvoa, papukaija, hain, aarrearkku ja tynnyri.


Puutarhatyön laivan lelujen tuotetoimintoja

Kuvitteellinen ja luova peli on keskeinen osa lapsen kehitystä. KIDS TPYLANDin Pirate Ship Play Set kannustaa luovuuteen ja mielikuvitukseen tarjoamalla tarvittavia tarvikkeita teeskennellä pelata hauskaa! Kipinä kokonaan uusi maailma, kun lapset luovat omat hahmot, tarinat ja roolit. Nauti kaiken lapsen mielikuvituksesta ja kannusta luonnollisesti leikkien oppimiseen jännittävämmällä tavalla!


Tuotteen yksityiskohdat Wooden Pirate Ship Toy

TL27002.jpg


Puutarhatyylilelujen tuotepätevyys


Valmistajalta

Lapset rakastavat realististen ja nykyaikaisten kaupunkien rakentamista KIDS TOYLANDin puuleluihin. He voivat oppia monista eri palveluista, liikennemuodoista ja rakennustyypeistä, jotka löytyvät nykyisistä kaupungeista. KIDS TOYLAND tarjoaa ihanteellisen mahdollisuuden harjoitella todellisen elämän taitoja pelin avulla. Kun he pelaavat yhdessä, lapset jakavat luovia ideoitaan, roolipeliään ja kehittävät tärkeitä sosiaalisia taitoja. Suunnittelu ja toiminta perustuvat varsinaiseen merirosvoalukseen. Aluksella on pohjaan sopiva mökki, joka voidaan avata kuljettamaan lastia varastoon, joka myös toimii vangin vankina.


Hot Tags: puinen merirosvolaiva lelu, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like