Puinen kassa lelu

Puinen kassa lelu

Puinen kassa lelu paloja puusta valmistettuja ja viimeistelty turvallisia maalien. Jäljitelmä lelu on elävä, monipuolinen ja värikäs, joka on täydellinen lahja lapsille. Kun lapset mennä supermarket, ne varmasti utelias kassalle työtä ja ne toimivat kone. Tämä on hyvä työkalu auttaa lapsia työtä.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotteen parametrin, puiset kassa lelu

 

Alkuperä

Zhejiang, China(Mainland)

Nimikkeen nro

TL14008

Tuotemerkin

Lapset Toyland

Materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Puinen kassa lelu

Väri

Valikoituja värejä tai mukautettu

PxLxK

18x25x25cm

Ikäryhmässä

36 m +

Maalaus

Myrkytön maalaus

Todistus

EN71, ASTM F963, BSCI, CITI, FSC

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs/turvallisuus/ympäristö/terve

Erityinen palvelu

ODM ja OEM

MOQ

600pcs

 

Tuotteen ominaisuus ja soveltaminen puinen kassa lelu


Puinen kassa lelu on elävä, monipuolinen ja värikäs, joka on täydellinen lahja lapsille. Kun lapset mennä supermarket, ne varmasti utelias kassalle työtä ja ne toimivat kone. Tämä on hyvä työkalu auttaa lapsia työtä. Kirjoita kunkin tuotteen hintaan suuret painikkeet, antaa yhteensä, kerätä rahaa ja tehdä muuta.

Se myös auttaa lapset oppivat yksinkertaista matemaattista osaamista ja antaa perusta systemaattiseen opetteluun matematiikan koulussa tulevaisuudessa. Lelut on valmistettu massiivipuusta ja on herkkä tuntoherkkyyden. Puinen KOLIKOITA, puinen jäljitelmä luottokortit ja muut tarvikkeet lasten kassa kokemus on realistisempi.

Kerätä rahaa tai löytää muutos, lapset ovat kehittäneet käsitteen rahaa, ehkä anna lasten oppia hallitsemaan omaa rahaa.


Puinen kassa lelu Yksityiskohtaiset tuotetiedot

wooden cashier toy

Tuotteelle vaatimustenmukaisuusvakuutuksen puinen kassa lelu


13


Toimitus, postitus- ja tarjoilu puinen kassa lelu

Näytteet Toimitusaika on 7-15 vrk.

Tuotteiden toimitusaika on 45-60 päivää.

Tavaroita kuljetetaan meritse.

Jos sinulla on kysyttävää, Tervetuloa yhteyttä sähköpostitse. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Ja tuotteiden hyväksymme ODM ja OEM. Voit suunnitella omia kohteita sekä käyttää meidän design. Jos et halua brändin ja logon, paketti voidaan tulostaa kunnioittavasti.Hot Tags: puinen kassa lelu, Kiina, toimittajat, tehdas, ostaa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like