Puiset lelukeittiöt

Puiset lelukeittiöt ovat eräänlainen perinteinen lasten lelu. Yrityksemme valmistaa puisia keittiöjä ja myy niitä Euroopassa ja Yhdysvalloissa vuosia. Olemme luotettavia sinulle. Tämä teeskennellä pelikeittiö on kaikki olennaiset, kuten: liesi, potti, pesuallas, kello, työovet, nupit ja muut gadgetit. Tämä ihastuttava keittiö on perustettu runsaasti mielikuvitukselliseen uskovaan peliin.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Puiset lelujen keittiösarjan tuoteparametri



Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL18066 / 65

Brändi

KIDS TOYLAND

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Puiset lelukeittiöt

Väri

Erilaisia värejä tai räätälöityjä

pxlxk

60x30x82cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Myrkytön maalaus

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM


Puulelujen keittiösarjan tuoteominaisuus ja käyttö


Kun puiset lelukeittiöt on asetettu, lapset saavat kokata jopa hauskaa.

Tämä teeskentelevä keittiö on hillitty täynnä vaikuttavia yksityiskohtia ja se erottuu mistä tahansa makuuhuoneesta tai leikkihuoneesta.


Lapset tuntevat kaikki kasvaneet, kun he tutkivat tämän keittiön interaktiivisia ominaisuuksia ja pelaavat teeskennellä kaikkien heidän ystäviensä kanssa. Vanhemmille ilo tulee siitä, että keittiössä on älykäs, tukeva rakenne, jonka suunnittelivat intohimoiset insinöörit. Tämä kohde kestää vuosia ja vuosia; se voidaan siirtää vanhemmilta sisaruksilta nuoremmille sisaruksille tai jopa sukupolvesta toiseen.


Puiset lelukeittiön tuotetiedot

Wooden Toy Kitchen SetWooden Toy Kitchen Set

Vaaleanpunaisen puukalukeittiön tuote-pätevyys

12


KOULUTUKSEN OMINAISUUDET:

SHAPE-TUNNUSTAMINEN - Oppiminen erilaisista muodoista ei ainoastaan laajentaa heidän tuntemustaan muodoista, vaan auttaa kehittämään niiden hienojakoisia motorisia taitoja sekä tunnustamaan avaruuden.

ONGELMAN RATKAISEMINEN - Selvitä, miten asiat toimivat, on yksi parhaista osista. Yksinkertaiset haasteet haasteellisemmille voivat auttaa tällä alalla.

TULEVAISUUDEN NÄKYMÄT - Selvittää, miten asiat toimivat, on yksi parhaista osista. Yksinkertaiset haasteet haasteellisemmille voivat auttaa tällä alalla. Ajattelutaidot ovat mielenterveysprosesseja, joita käytämme esimerkiksi asioiden ratkaisemiseen, päätösten tekemiseen, kysymysten esittämiseen, suunnitelmien laatimiseen, ideoiden arviointiin, tietojen järjestämiseen ja objektien luomiseen.


Lyhyt esittely


Taizhou Toyland Co, Ltd on keskittynyt korkealaatuisiin puuleluihin yli 10 vuotta Kiinassa. Käytämme itseämme suunnittelemaan, valmistamaan ja markkinoimaan lapsille tarkoitettuja puuleluja.

Tänään Taizhou Toyland Co, Ltd on kehittynyt jatkuvasti. Meillä on oma lelumerkki “KIDS TOYLAND”. Tuotteemme kattavat junan, nukketeatterin, ruoka- ja keittiötasot, musiikin ja muut älykkäät lelut, joita myydään pääasiassa Amerikkaan ja Eurooppaan.

image



Hot Tags: puinen lelu keittiö asettaa, Kiina, toimittajat, tehdas, ostaa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like