Puinen Pretend Food

Puinen Pretend Food

Puinen teeskentelevä ruoka sisältää grilliruokapaloja, grillausvälineitä ja mausteita. Klikkaamalla nupit antaa todellisen tunteen todellinen grilli. Tulee vartaaseen, jotta lapset voivat rakentaa omaa ruoanpalautuneiden yhdistelmää vartaaseen. Kalaa ja makkaraa pidetään yhdessä itsekannattujen kielekkeiden kanssa ja niitä voidaan leikata veitsellä. Puinen teeskentelevä ruoka rohkaisee lapsen kädensijoiden koordinaatiota, hienoja motorisia taitoja, luovia ilmaisuja ja mielikuvituksellisia leikkejä.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Puisen Pretend Foodin tuoteparametri

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL28023

Brändi

Kids Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Puinen teeskentelevä ruoka

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

30x14x17.5cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Ei myrkyllistä maalausta

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM


Puunpainuva ruoka -tuote ja sen käyttö

Grillaa sitä, leikkaa se ja käännä se! Valmista upea juhla tämän puinen grilli-leikkiä! Tämä grilli on helppo käynnistää sen sytytyskytkimellä; säädä lämpötilaa ruuvilla liikkuvien nuppien avulla ja kääntäkää pyörivä kelkka niin ruoka grillit täydellisesti! Kana-, kala- ja makkaraa pidetään yhdessä itsekannattujen kielekkeiden kanssa; käytä veistä viipaloidaksesi ne erilleen. Ruokailuajan jälkeen käytä grilliä kätevänä säilytyspaikkana kaikille tuotteille! Puinen teeskentelisarja kannustaa käsien ja silmien yhteensovittamista, hienoja moottoritaitoja, luovia ilmaisuja ja mielikuvitusta.


Puinen Pretend Foodin yksityiskohdat

TL28023.jpg


Puinen Pretend Food -tuote


Ohje

K. Miksi valita KIDS TOYLAND?

1. KIDS TOYLAND on keskittynyt korkealaatuisiin puuleluihin yli 10 vuoden ajan Kiinassa. Soveltavat itseämme suunnitella, tuottaa ja markkinoida puuleluja lapsille.

2. Meillä on ammattimainen suunnittelutiimi. Joten tuotteemme voivat jatkuvasti päivittää ja olla nykyisen muodin mukaisia.

3. Tuotteemme ovat lelujen turvallisuusstandardeja, kuten EN-71, ASTM F963, CE ja CPC.

4. Yritämme parhaiten vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin. Keskittymällä asiakkaiden tarpeisiin voimme jatkaa kehittymistä.

K. Voimmeko painaa logo tai yrityksen nimi tuotteisiisi tai pakettiin?

Varma. Logosi voi tulostaa tuotteille painamalla, silkkipainolla tai tarralapulla.


Lyhyt esittely

Taizhou Toyland Co, Ltd on keskittynyt korkealaatuisiin puuleluihin yli 10 vuoden ajan Kiinassa. Soveltavat itseämme suunnitella, tuottaa ja markkinoida puuleluja lapsille.

Nykyään Taizhou Toyland Co., Ltd. on kehittänyt jatkuvasti. Meillä on oma lelumerkki "KIDS TOYLAND". Tuotteemme kattavat junan, nukkekodin, ruoan ja keittiön setit, musiikki- ja muut älykkäät lelut, joita myydään pääasiassa Amerikkaan ja Eurooppaan.


Hot Tags: puinen teeskentelevä ruoka, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like