Puinen kynsikakku

Puinen teeskentelyleipä on suosittu lahja lapsille, kun se on heidän syntymäpäivänsä. Se on kaunis ja mielenkiintoinen. Lapset voivat noutaa palvelevansa ja kuunnella Velcro SCRRTCH: ia, koska ne todella leikkaavat palat toisistaan. Kakun leikkaaminen palvelevalla työkalulla parantaa hienojakoisia motorisia taitoja ja opettaa laskemista ja fraktioita.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Puisen kynsikakun tuoteparametri


Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL91051 / 91052/09015

Brändi

Lapset Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Puinen kynsikakku

Väri

Erilaisia värejä tai räätälöityjä

pxlxk

15x15x5.5cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Myrkytön maalaus

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM

MOQ

800pcs

 

Puun kynsikakun tuoteominaisuus ja soveltaminen

 

Tähän puiseen Pretend Cutting Cake -lasiin kuuluu veitsi. Lapsilla voi olla ihana juhla ystäviensä kanssa.

Lelut on valmistettu myrkyttömästä, korkealaatuisesta puusta. Kaikissa osissa ei ole teräviä reunoja, joten ne ovat lapsille turvallisia.

Kun lapset leikkaavat kakun, se voidaan liimata uudelleen kakku. Kakun pelin leikkaaminen ei ainoastaan paranna lasten käden silmien koordinointia, vaan myös hauskaa.

Lapset voivat noutaa palvelevaa työkalua ja kuunnella Velcro SCRRTCH: a, kun todella viipaleet palat toisistaan.

Puisen kynsikakun avulla heittää teeskennellä puolueita ja tarjoillaan leivonnaisia kakkuja kehittää tärkeitä sosiaalisia ja puheosaamisia.

 

Tuotteen yksityiskohdat puukappaleesta


kuvaTäydellinen Pretend Play!


Riippumaton, teeskennellä pelaaminen on elintärkeää nuorille oppijoille, ja mikä on parempi opetusväline kuin puinen kynsikakku ? Lapset kehittävät sosiaalisia ja puheosaamisia, jotka heittävät kuvitteellisia puolueita ja tarjoilevat kakkuja. Lisäksi kakun leikkaaminen palvelevalla työkalulla parantaa hienojakoisia motorisia taitoja samalla kun opetetaan laskemista ja fraktioita.

 kuvaAivan kuten aikuiset!


Pikkuiset nauttivat värikkäästä, eloisasta syntymäpäiväkakusta ja haluavat jakaa kaikkien ystäviensä ja perheensä kanssa! Katsokaa, kun he juhlivat kaikkein miellyttävintä pikku teeskennellä syntymäpäivää, he haluavat pelata tällä kakulla joka kerta, kun he näkevät sinut leivomaan todellista kakua!

 
kuva
Puiset lelut 'hauskaa


Tämä pieni puinen Pretend Cutting Cake kannustaa lapsia pelaamaan tavalla, jota he haluavat. Ei paristoja, ei pistokkeita eikä ohjeita!Puusta valmistetun leikkokakun tuotteen kelpoisuus


kuvakuva1

Hot Tags: puinen teeskennellä leikkaus kakku, Kiina, toimittajat, tehdas, ostaa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like