Puinen kakkujalusta

Puinen kakkujalusta

Puinen leikkikehikko sopii erinomaisesti tee-aikaiseen näyttelytilaan. Se kouluttaa lapsellesi muotoja ja vastaavia taitoja. Tämä kauniisti sisustettu monimuotoinen värikkäitä teeskentelevä kakkuvalikoima varmasti pitää lapsisi kiireisenä tuntien ajan. Upea kaksikerroksinen kukka-muotoinen magneettikakkujalusta, jossa on 12 ihastuttavaa valikoitua kakkua.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Puisen pelin kakkujalustan tuoteparametri


Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL88021

Brändi

Kids Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Puinen leikki kakku seistä

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

15.5x15.5x18cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Ei myrkyllistä maalausta

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM

MOQ

600pcs

 

Puisen pelin kakunjalostustuotteet

minä image.png maginatiivinen soittoaika!


Kaunis käsityönä jälkiruoka, jossa on jälkiruokavalmisteita, kuten brownieä, kakkuja, suklaata ja evästeitä! Tämä jälkiruokapöytä on ihana kimmoittelevalle pelimaailmalle.image.png


Turvallinen aistinvaraisuus

Hieno käsityötaito takaa, että tämä puinen kakkujalusta on turvallinen pienille käsille. Ilman karkeita reunoja ja myrkyttömiä maaleja tämä lelu on "makea" vaihtoehto aistiväreille. Valmistettu kestävästä ja kestävästä SGS-sertifioidusta puusta.


 

Puunpelakakkujalustan yksityiskohdat

Wooden Play Cake StandWooden Play Cake Stand


Puisen pelin kakunjalostustuotteet


201806141630012495984.jpgLyhyt esittely

Taizhou Toyland Co, Ltd on keskittynyt korkealaatuisiin puuleluihin yli 10 vuoden ajan Kiinassa. Soveltavat itseämme suunnitella, tuottaa ja markkinoida puuleluja lapsille.

Nykyään Taizhou Toyland Co., Ltd. on kehittänyt jatkuvasti. Meillä on oma lelumerkki "KIDS TOYLAND". Tuotteemme kattavat junan, nukkekodin, ruoan ja keittiön setit, musiikki- ja muut älykkäät lelut, joita myydään pääasiassa Amerikkaan ja Eurooppaan.

KIDS TOYLANDin puiset lelut ovat klassisia ja perinteisiä leluja, jotka ovat pääosin puusta, eivät vaadi paristoja ja käyttävät 100% mielikuvitusta! Meillä on laaja valikoima luonnonmukaisia ja kestävästi korjattuja puulajeja sisältäviä luonnonmukaisia luonnonmukaisia leluja.
Hot Tags: puinen leikki kakku seistä, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like