Puu ruokaa pelata keittiö

Puu ruokaa pelata keittiö

Leikkikentän puutuotteet sisältävät leikkuulaudan, 1 veitsiä, 1 tomaattikastiketta, 1 levyä, 1 juustoa, jotakin vihanneksia ja leipää. Se rohkaisee lasten luovuutta ja käden ja silmän yhteensovittamista. KIDS TOYLAND on laadukkaita ja koulutusleluja. Kaikki tuotteet täyttävät tiukat turvallisuusvaatimukset noudattavat EN-71-standardia.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Puulämmitteisen leikkikentän tuoteparametri


Lähtöisin Zhejiang, Kiina (Manner)
Tuote nro. TL17130
Brändi Kids Toyland
materiaali MDF, massiivipuu, vaneri
Nimi Puiset ruokaa leikkikentille
Väri Valikoima värejä tai räätälöityjä
pxlxk 18x13x8cm
Ikäryhmä 18m +
Maalaus Ei myrkyllistä maalausta
Todistus ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI
Toimitusaika 45-60 päivää
Ominaisuus Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve
Erikoispalvelu ODM ja OEM
MOQ 600set


Tuotteen ominaisuus ja puulämmitteisten leikkikalusteiden käyttö  

VIESTINTÄKÄYTÄNTÖT - Kun roolipeli ja pelaaminen vuorovaikutteisesti toisten kanssa, lapset voivat alkaa kehittää viestintätaitojaan ja ymmärtää paremmin sosiaalista vuorovaikutusta.

HAND TO EYE COORDINATION - Opettaa ahtaasti ja pitämällä taitoja, jotka johtavat menestykseen koulussa ja sen ulkopuolella.

LAATU - Takaamme käsityömme ja ylpeilemme työmme. Kaikki tuotantolattiasta lähtevät tuotteet ovat käyneet läpi tiukat laadunvalvontatarkastukset monilla tasoilla.

YKSINKERTAISUUS - Teemme asioista yksinkertaisia, joten sinun ei tarvitse. Konseptista kuluttajaan olemme oikeassa, että työskentelemme kanssanne jokaisella askeleella.

Tuotteen yksityiskohdat Wooden Food for Play Kitchen

wooden food for play kitchenwooden food for play kitchen

wooden food for play kitchen

wooden food for play kitchen

wooden food for play kitchen


Puulämmitteisten leikkikentän tuotteiden pätevyys

 

Meistä

KIDS TOYLAND mahdollistaa sen, että perinteisesti pelissä pelataan nykyaikaista sukupolvea. Joten voimme varmistaa, että jokainen lasten leikki voi olla opettavainen ja arvokas. KIDS TOYLAND tarjoaa valikoiman leluja ja leluihin liittyviä tuotteita, jotka edistävät lapsen myönteistä kehitystä. Yksi ensimmäisistä vaatimuksista, joita haluamme tuotteidemme täyttämiseksi, on, että turvallisuus tulee ensin, kaikki tuotteemme täyttävät EN-71 -standardin mukaiset turvallisuusvaatimukset. Valitsimme huolella oikeudenmukaisten ja kestävien materiaalien kokoelman. Meillä tarkoitetaan laatua, luotettavuutta ja erinomaista palvelua.


Hot Tags: puu ruokaa leikkiä keittiö, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like