Puinen leikkaus syntymäpäivä kakku lelu

Puinen leikkaus syntymäpäivä kakku on suosittu lahja lapsille, kun se on heidän syntymäpäivänsä. Se on kaunis ja mielenkiintoinen. Lapset eivät voi vain leikata puinen syntymäpäivä kakku, mutta myös he voivat kuunnella musiikkia kakku. Siihen kuuluvat myös kynttilät, numerot ja veitsi.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Puuleikkauksen syntymäpäiväkakun lelujen tuoteparametri


Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL10050 / 51/52

Brändi

Lapset Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Puinen leikkaus syntymäpäivä kakku lelu

Väri

Erilaisia värejä tai räätälöityjä

pxlxk

15.5x15.5x15cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Myrkytön maalaus

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM

MOQ

700pcs

 

Puuleikkauksen syntymäpäiväkakun lelun tuoteominaisuus ja soveltaminen

 

Puinen leikkaus syntymäpäivä tapauksessa sisältää musiikin. Kääntämällä pohjalakkaa ympäri ja ympäri ja päästäkää pois, se toistaa musiikkia ja pyörii itsestään.

Tämä puuleikkaus syntymäpäivä kakku lelu sisältää kynttilöitä hedelmiä koristelu ja kakku viipaloi. Lapsilla voi olla ihana juhla ystäviensä kanssa.

Lelut on valmistettu myrkyttömästä, korkealaatuisesta puusta. Kaikissa osissa ei ole teräviä reunoja, joten ne ovat lapsille turvallisia.

Kun lapset leikkaavat kakun, se voidaan liimata uudelleen kakku. Kakun pelin leikkaaminen ei ainoastaan paranna lasten käden silmien koordinointia, vaan myös hauskaa.

Lapset voivat noutaa palvelevaa työkalua ja kuunnella Velcro SCRRTCH: a, kun todella viipaleet palat toisistaan.

Puupiirroksen syntymäpäiväkakun kautta heittää teeskentelevät puolueet ja palvelee kakunleikkeitä kehittävät ratkaisevia sosiaalisia ja puheosaamisia.

 

Tuotteen yksityiskohdat puun leikkaus syntymäpäivä kakku lelu

kuva

kuva

kuva


Täydellinen Pretend Play!


Riippumaton, teeskennellä pelaaminen on elintärkeää nuorille oppijoille, ja mikä on parempi opetusväline kuin puun leikkaus syntymäpäivä kakku? Lapset kehittävät sosiaalisia ja puheosaamisia, jotka heittävät kuvitteellisia puolueita ja tarjoilevat kakkuja. Lisäksi kakun leikkaaminen palvelevalla työkalulla parantaa hienojakoisia motorisia taitoja samalla kun opetetaan laskemista ja fraktioita.

 

Aivan kuten aikuiset!


Pikkuiset nauttivat värikkäästä, eloisasta syntymäpäiväkakusta ja haluavat jakaa kaikkien ystäviensä ja perheensä kanssa! Katsokaa, kun he juhlivat kaikkein miellyttävintä pikku teeskennellä syntymäpäivää, he haluavat pelata tällä kakulla joka kerta, kun he näkevät sinut leivomaan todellista kakua!

 

Puiset lelut 'hauskaa


Tämä pieni puinen leikkaus syntymäpäivä kakku kannustaa lapsia pelaamaan tavalla, jolla he haluavat pelata. Ei paristoja, ei pistokkeita eikä ohjeita!Puun leikkaus syntymäpäivä kakku lelu tuote


imageimage1

Hot Tags: puinen leikkaus syntymäpäivä kakku lelu, Kiina, toimittajat, tehdas, ostaa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like