Puinen kahvinkeitin

Puinen kahvinkeitin

Puinen kahvinkeitin on viehättävä ja ainutlaatuinen lisä lelujen keittiössä. Se sisältää puinen lelu kahvinkeitin, kuppi ja kahvi palkoja. Se on myrkyttömiä ja lapsille turvallisia materiaaleja. Puulelut ovat kestäviä ja laadukkaita. Lapset voivat oppia terve järki pelaamalla lelua.
Kun uskomusmaailmassa on realistisia pelisarjoja, kuvitelmat todella kukistuvat! Tämä puinen teeskentelevä kahvinkeitin antaa lapsille kahvia, aivan kuten he näkevät aikuiset. Useat vaiheet pitävät lapsista kiinni ja luovuutta virtaa.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Puisen kahvinkeittimen tuoteparametri


Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL17132

Brändi

Kids Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Lasten leikkiä ruokaa

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

15x15x21cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Ei myrkyllistä maalausta

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM

 

Tuotteen ominaisuus ja puisen kahvinkeittolaitteen käyttö


image.png


Kahvi on täydellinen lisäsi hyvään aamuun, ja tämä puinen kahvinkeitin sopii täydellisesti teeskentelevään keittiöeseesi! Avaa vain yläosa, laita kahvipapuja ja käännä valintapyörää täydelliseen. Kun kahvi on valmis panemalla, kaada se mukiin ja sekoita maitoa ja sokeria.Puiset kahvinkeittolaitteen tuotetoiminnot


image.png


Kun uskomusmaailmassa on realistisia pelisarjoja, kuvitelmat todella kukistuvat! Tämä puinen teeskentelevä kahvinkeitin antaa lapsille kahvia, aivan kuten he näkevät aikuiset. Aseta muki keittimeen, nosta kansi, lisää kahvipannu, sulje kansi, käännä valintapyörää asettaaksesi koon ja tarjoile! Liikkuvat osat ja useat askelmat pitävät lapsia sitoutuneina ja luovuutta virtaa.
Tuotteen yksityiskohdat puisen kahvinkeittimen lelu


image.pngimage.pngPuisen kahvinkeittimen tuotekelpoisuus


 

VOITTAA


TURVALLISUUS - Lapsiin saakka emme ota turvallisuutta kevyesti. Kaikki tuotteemme ovat tiukimpien sisäisten testausten lisäksi myös ulkopuolisten valmistajien hyväksymien testauslaboratorioiden, kuten BV, SGS, Intertek jne. Kautta.
LAATU - Takaamme käsityömme ja ylpeilemme työmme. Kaikki tuotantolattiasta lähtevät tuotteet ovat käyneet läpi tiukat laadunvalvontatarkastukset monilla tasoilla.
YMPÄRISTÖLIITTYVÄT MATERIAALIT - Olemme ylpeitä siitä, että olemme ennakoivia käytettäessä materiaaleja, jotka ovat turvallisia ympäristöllemme. Turvallisimpien materiaalien lisäksi pyrimme jatkuvasti parantamaan valmistusprosesseja.


Hot Tags: puinen kahvinkeitin lelu, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like