Puinen syntymäpäiväkakku

Puinen syntymäpäiväkakku

Puinen syntymäpäiväkakku on varustettu värikkäillä puukynttilöillä ja puinen suurikokoinen mansikka päälle ja leivosviipaleet. Tämä herkullinen puukakku on täydellinen juhlaan, kuten syntymäpäivä tai muu erityinen tilaisuus. Leikkaa puukakku vain 6 segmentillä käyttäen puukakkuleikkuria; jokaisessa kappaleessa on 6 syntymäpäiväkynttilää, 6 kakkuviipaleita, mansikka, leikkuri ja pahvia.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Puisen syntymäpäiväkakun tuotteen parametri


Lähtöisin Zhejiang, Kiina (Manner)
Tuote nro. TL10032
Brändi Kids Toyland
materiaali MDF, massiivipuu, vaneri
Nimi Puinen syntymäpäiväkakku
Väri Valikoima värejä tai räätälöityjä
pxlxk 16x16x8cm
Ikäryhmä 18m +
Todistus ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI
Toimitusaika 45-60 päivää
Ominaisuus Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve
Erikoispalvelu ODM ja OEM
Maalaus Ei myrkyllistä maalausta


Puun syntymäpäiväkakun tuotteen ominaisuus ja soveltaminen


Tämä puinen syntymäpäiväkakku on valmistettu korkealaatuisesta puusta, joka tarjoaa lapsille lapsille hauskoja lisävarusteita, jotka auttavat heitä kehittämään koordinaatiotaitojaan ja tutkimaan paljon roolipeliliikkeitä. Pienet lapsesi ovat täysin upotettu pienoiskoossa kodinomaiseen maagiseen maailmaan. KIDS TOYLAND suunnittelee ja luo kauniita, maalattuja puuleluja, joilla on suuri leikkiarvo ja tyylikäs estetiikka kannustamaan todellista oppimista mielikuvituksellisen pelin avulla. Se on erityisesti suunniteltu edistämään jokaisen lapsen kehitystä palkitsemalla luovaa peliä.


Puinen syntymäpäiväkakun yksityiskohdat

puinen syntymäpäiväkakku

puinen syntymäpäiväkakku

puinen syntymäpäiväkakku

puinen syntymäpäiväkakku

puinen syntymäpäiväkakku

Puisen syntymäpäiväkakun tuotekilpailu

Tietoja puuleluista


Tutustu ajattomia klassikoita maailmaan, jotka eivät koskaan irrota tyylistä vastustamattomilla puuleluilla - vauvat ja lapset pelkäävät pelata heidän kanssaan. Kids Toyland tarjoaa laajan joukon näistä perinteisistä kappaleista, jotka ovat asiantuntevasti muotoiltuja. Riippumatta teemasta, vuorovaikutteinen puulelu rohkaisee lapsia oppimaan visuaalisen ja kosketuksen stimulaation avulla ja hienosäätää olennaisia moottoritaitoja ja kieltä prosessin aikana.

 

VOITTAA

YKSINKERTAISUUS - Teemme asioista yksinkertaisia, joten sinun ei tarvitse. Konseptista kuluttajaan olemme oikeassa, että työskentelemme kanssanne jokaisella askeleella.
TURVALLISUUS - Lapsiin saakka emme ota turvallisuutta kevyesti. Kaikki tuotteemme ovat tiukimpien sisäisten testausten lisäksi myös ulkopuolisten valmistajien hyväksymien testauslaboratorioiden, kuten BV, SGS, Intertek jne. Kautta.
LAATU - Takaamme käsityömme ja ylpeilemme työmme. Kaikki tuotantolattiasta lähtevät tuotteet ovat käyneet läpi tiukat laadunvalvontatarkastukset monilla tasoilla.Hot Tags: puinen syntymäpäiväkakku, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like