Teeskennellä pelata keittiötarvikkeita

Teeskennellä pelata keittiötarvikkeita

Ei ole koskaan liian aikaista oppia ravitsemuksesta. Teeskennellä pelata keittiötarvikkeet tulevat asioilla, joilla lapset tarvitsevat oman mielikuvituksensa. Nosta kansi pois puupuhallin, lisää joitakin mukana teeskennellä hedelmiä, vihanneksia ja mehua ja valmistautua sekoittamaan hauskaa.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Laitevalmisteen lisävarusteiden tuoteparametrit


Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL17133

Brändi

Kids Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Teeskennellä leikkiä keittiötarvikkeita

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

11x11x18.5cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Ei myrkyllistä maalausta

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM

MOQ

600pcs

 

Tuotteen ominaisuus ja soveltaminen Pretend Play -keittiöiden lisävarusteisiin


Tämä laadukas puinen lelu on suunniteltu lapsille kolmelle ja ylöspäin, sitä voidaan käyttää koulutusleluina muotojen sovittamiseksi, laskemiseksi ja jälleenrakennuksen käsitteiksi.
1. Tuotteen mitat 4.33 * 4.33 * 7.28 (tuumaa), uusi pastelli smoothie-setti, lapset voivat nyt tehdä teeskentelemään omia terveellisiä juomiaan!
2. FSC hyväksyi puutuotteet, jotka takaavat myrkyttömän, 100 prosentin ympäristönsuojelun, Safe. Luonnollinen puinen leikkimökki, joka sopii kaikenikäisille 3-vuotiaille.
3. Juhla syntymäpäivä lahjoja, puinen leikkiä ruoka-osapuoli, teeskennellä pelata, älykkyyttä pelejä. täydellinen sosiaaliseen vuorovaikutukseen, auttaa kehittämään lapsen hienoja moottoritaitoja samalla edistämällä käsien silmien koordinointia, luovuutta ja mielikuvitustaitoja.
4. Uusi smoothie-setti sisältää 3 sekoittimen osiota, 2 mansikka-puolikasta, 2 sitruunan puolikasta ja 2 munan puolikasta.
5. 100% tyytyväisyys taattu, elinikäinen laatutakuu ja 30 päivää rahat takaisin-takuu palautuspolitiikan.
KIDS TOYLAND on erikoistunut puuleluihin, kansijoukkoon , nukkekoteihin, teeskentelemään ruoka- ja keittiötarvikkeita, musiikkia ja muita älykkyyttä. Yritämme parhaamme tarjota luotettavia tuotteita lapsille ja tuoda heidät onnelliselle lapselle.

 

Pretend Play -keittiövarusteiden tuotetiedot


image.png

image.png

image.png


Pretend Play -keittiövarusteiden tuotekilpailuKOULUTUKSEN OMINAISUUDET:

SHAPE RECOGNITION - Oppiminen eri muodoista ei ainoastaan laajenna osaamista muodoista vaan auttaa kehittämään hienoja motorisia taitojaan sekä spatiaalista tunnustusta.

ONGELMIEN RATKAISEMINEN - Kuvittelet, miten asioita työ on yksi parhaista osista pelata. Yksinkertaiset haasteet haastavammille voi auttaa tällä alalla.

VIESTINTÄKÄYTÄNTÖT - Kun roolipeli ja pelaaminen vuorovaikutteisesti toisten kanssa, lapset voivat alkaa kehittää viestintätaitojaan ja ymmärtää paremmin sosiaalista vuorovaikutusta.

SOSIAALISET TAPAHTUMAT - Luominen itsestäsi ja ajatusten jakaminen ovat välttämättömiä lasten kehitykselle. Leikki voi luonnollisesti tehdä sen.


Hot Tags: teeskennellä leikkiä keittiötarvikkeet, Kiina, toimittajat, tehtaat, osta, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like