Leikkeleiden leikkaaminen

Leikkeleiden leikkaaminen

KIDS TOYLANDin pizzan leikkaava ruoan lelu koostuu neljästä viipaleesta ja 12 täytteestä, jotka koristelevat pizzan viipaleiden kanssa. Leikkuuterä on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista kestävyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Tämä teeskennellä pelata ruokaa on täydellinen tehdä uskoa ruoka-osapuolten. Se sisältää myös Pizza Cutter ja Spatula helposti leikattu ja palvelevat viipaleita. Se on erinomainen laatu, erittäin kestävä pienikokoisille leikkikalvoille ja sen suhteellisen turvallisille haitallisille kemikaaleille tai teräviä reunoja tai jotain sellaista.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Leikkuupelien tuoteparametri

Lähtöisin Zhejiang, Kiina (Manner)
Tuote nro. TL17066

Brändi

Kids Toyland
Materiaali MDF, massiivipuu, vaneri
Nimi Leikkeleiden leikkaaminen
Väri Valikoima värejä tai räätälöityjä
pxlxk 30x20x2.7cm
Ikäryhmä 36m +
Maalaus Ei myrkyllistä maalausta
Todistus ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI
Toimitusaika 45-60 päivää
Ominaisuus Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve
Erikoispalvelu ODM ja OEM
MOQ 600sets

 

Leikkuupelien tuoteominaisuus ja soveltaminen

Leikkuujätteen avulla lapset voivat uskoa käyttävänsä pizzeradia tekemällä kaiken paistamisen ja pizzan viipaloimisen palvelemisesta sen ruokiin. Tämä laadukas puinen lelu on suunniteltu lapsille kolmelle ja uudemmalle, ja siinä on "leikattava" pizza, pizzaalusta, 12 pizzaa, pizza leikkuri ja palvelin, jotka kaikki on pakattu tukevaan puusta. Puinen pizza koostuu neljästä "viipaleesta", joita pidetään yhdessä itsekannattujen kielekkeiden kanssa. Jokaisessa kappaleessa on kolme itsekiinnittyvää kiekkoa pizzakastikkeiden kiinnittämiseen. Pepperonin, sienen tai paprikoiden tai näiden kolmen lisäaineen yhdistelmän avulla he voivat tehdä pizzaa, joka näyttää melkein tarpeeksi hyvältä syödä. Siinä on itse asiassa valssausaine, aivan kuin aito väline, ja pizzan viipaleet tekevät hauska riehuvan äänen, kun ne leikataan.

 

Leikkuupelien tuotetiedot

leikkaamalla ruoan lelualeikkaamalla ruoan lelua

leikkaamalla ruoan lelualeikkaamalla ruoan lelua


Cutting Food Toy -tuote

 

Tietoja puuleluista

Tutustu monenlaisiin värikkäitä rakennuspalikoita, aakkosetrylejä, puiset keittiöt, puulelut, kehittävät juna-asetelmia ja paljon muuta. Kun he pelaavat, nuoret lapset alkavat käsitteellistää ja oppia vaihtelevista kokoluokista kehittäen koordinointia ja kätevyyttä. Ihastuttavilla puisilla vauvojen leluilla on kiiltävät sileät reunat ja iloiset värit ja muodot, jotka stimuloivat uteliaan pikkuisen mielen leikkisällä tavalla. Vahvista lapsesi luovuutta ja mielikuvitusta oppimisesta jollakin näistä Kids Toyland -henkisistä ryhmistä.

 


Hot Tags: leikkuri lelu, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like