Puinen vaunun lelu

Tämä puinen vaunun lelu ei ole pelkästään lasten kävelijä vaan myös roolileikki. Valittavissa on kaksi eri väriä. Vaaleanpunainen on tyttöjä. He voivat teeskennellä olevansa myyjä myydä jäätelöä ja jääkylmää. He voivat myös leikata kakun ja nauttia mukava teetä ystäviensä kanssa. Sininen on pojille. Lapset voivat pelata tunteja teeskentelemällä lääkäriä. Lapset voivat viettää paljon aikaa lisävarusteiden kanssa. Mutta älä unohda, se on myös vauvojen vaeltaja. Vauvat voivat oppia kävelemään tämän puisen vaunun avulla.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Puinen vaunun lelun tuoteparametri

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL87172 / TL87173

Brändi

Kids Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Puinen vaunun lelu

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

53.5x29x51cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Ei myrkyllistä maalausta

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM

MOQ

600pcs


Puisten vaunujen lelujen tuotteet

Puinen vaunun lelu on parempi vaihtoehto auttaa vauvoja käyttämään omaa seisomaansa kuin istuva kävelijä. Pyörät ovat HELPPO MANEUVERille vauvassa jopa matolla, älä huoli äkillisestä putoamisesta pyörän lohkon takia. Koska se on lelujalusta, voit laittaa jotain kirjoja siihen mukautumaan vauvan painoon niiden kehityksen ja tarpeiden mukaan. Tämä on sopiva oppimiskävelijä vauva tai aktiviteettikoulu vauva, on pakko saada push puinen lelu.


Puinen vaunun lelun yksityiskohdat


Puutavaran lelujen tuotekilpailu


Lisätietoa puutavarasta

Saat klassisen näköisen puisen lelun yhdistettynä kirkkaisiin väreihin herättämään pikku kuvitelmia. Pitkäaikainen tuote, se kannustaa kävelyyn ja liikuntaan, kirkkaat pyörät saavat huomionsa ja tarvikkeet ovat hauskoja pelata, mikä on myös hyvä tapa kehittää motorisia taitoja. Tämä vaatii kotitalouksien kokoamista, mutta löysimme sen nopeasta ja yksinkertaisesta tekemisestä.


Hot Tags: puinen vaunun lelu, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like