Lapset Puinen Walker

Lasten puinen kävelijä on kaareva helmi-sokkelo, muoto ja väri sorter ja opi 123 sanaa laatat, puiset helmi- ja kääntövarusteet, 4 pyörää, liikkuvat mihin tahansa! Vauva pitää tästä upeasta aktiivisuuskuutusta. Värikäs ja hauska leikkiä lastenkerroksen kanssa. Massiivipuinen rakenne turvallisella maalilla on täydellinen lahja lapsillesi, ystävien pikkulapsille. Kirkas ja iloinen kiinteä puukehyskuppi, joka auttaa kehittämään vauvan värejä / muodon / numeroiden tunnistamista sekä laskee taitoa ja oppimisajankohtaa.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotteen Parametri Kids Wooden Walker

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL68019

Brändi

Kids Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Lasten puinen kävelijä

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

44x27.5x41.2cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Ei myrkyllistä maalausta

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM

MOQ

600pcs


Lasten puukäyttäjän tuoteominaisuudet

Ajattelutaidot - Kuvittele, miten asioita työ on yksi parhaista osista pelata. Yksinkertaiset haasteet haastavammille voi auttaa tällä alalla. Ajattelutaidot ovat henkisiä prosesseja, joita käytämme tekemällä asioita: ratkaista ongelmia, tehdä päätöksiä, esittää kysymyksiä, rakentaa suunnitelmia, arvioida ideoita, järjestää tietoja ja luoda esineitä.

SHAPE RECOGNITION - Oppiminen eri muodoista ei ainoastaan laajenna osaamista muodoista vaan auttaa kehittämään hienoja motorisia taitojaan sekä spatiaalista tunnustusta.

ONGELMIEN RATKAISEMINEN - Kuvittelet, miten asioita työ on yksi parhaista osista pelata. Yksinkertaiset haasteet haastavammille voi auttaa tällä alalla.


Lasten puukahvan yksityiskohdat

TL68019.jpg


Lasten puukäyttäjän tuotteiden pätevyys


Lisätietoja Kids Wooden Walkerista

Lasten puukahva on vauva vauhdissa menossa ohi jalkansa ei ole aikaa. Tämä innovatiivisesti suunniteltu taapero-lelu on tukeva puukehys, joka tarjoaa lapsille turvallisen, vakaata pohjaa, joka nojaa kävelemään yhä kauemmas ja kauemmas joka päivä, ja kirkkaasti maalatut lohkot, jotka lisäävät vielä viihdettä.

Ratkaise tämän rungon palapeli järjestelemällä rakennuspalikat niin, että kukin sopii yhteen kerrokseen, tai pinoa ne vaikuttaviin rakenteisiin. Jokainen vaihe kannustaa koordinoinnin, tasapainon ja fyysisen vahvuuden kehittämiseen, kun taas rakentamisen palapeli palvelee hienoja motorisia taitoja ja ongelmanratkaisutaitoja.


Hot Tags: lasten puinen kävelijä, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like