Puinen työkalu penkki lapsille

Puinen työkalu penkki lapsille

Tämä puinen työkalu penkki lapset anna vähän rakentajat unelma. Kids rakentaa, korjata ja rakentaa tuntikausia. Master workbench sisältää kappaleita myös vasara, saha, ruuvimeisseli, jakoavain, varapuheenjohtaja, kulma, ruuvit, ruuvit, mutterit, linkkejä ja luovempia osien rakentamiseen. Tämä työkalu määrittää pikkulapsille on suositellaan 3-vuotiaille lapsille ja vanhemmat korkeus säädettävissä workbench laskuri kasvaa rakentajat
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotteen parametri puinen työkalu penkki lapsille


Alkuperä

Zhejiang, China(Mainland)

Nimikkeen nro

TL08050

Tuotemerkin

Lapset Toyland

Materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Puinen työkalu penkki lapsille

Väri

Valikoituja värejä tai mukautettu

PxLxK

45x30x70cm

Ikäryhmässä

36 m +

Maalaus

Myrkytön maalaus

Todistus

EN71, ASTM F963, BSCI, CITI, FSC

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs/turvallisuus/ympäristö/terve

Erityinen palvelu

ODM ja OEM

MOQ

600pcs

 

Tuotteen ominaisuus ja hakemus puinen työkalu penkki lapsille


Tämä puinen työkalu penkki lapsille on hyllyt tallentaa kaikki lapsesi työkalut ja tarvikkeet ulottuvilla

 

Kiinteä penkki on tarpeeksi tukeva käyttää todellista työasema Harrastukset ja käsityöt lapsille ja jopa tulee ohjeet projekteille, jotka sinun ja lapsesi rakentaa yhdessä, kuten robotti ja ajoneuvoja.

 

Käytännöllinen, hauska ja helppo koota, puinen projektin Workbench antaa vuoden utilitaristinen viihdettä vähän puuseppä. Työpöytään näyttää se saattaa jo olla omassa autotallissa tai kellarissa työpajassa pienoiskoossa.

 

20 tuumaa korkeus, tasainen, tukeva tilava penkki on suunniteltu lapsille mukavasti ja WC. Varastointi lokero alareunassa pitää hankkeiden paikallaan.

 

Vasara, saha, sahaus hallituksen, kiintoavain, ruuvimeisseli, Egchel, ja erilaisia työkaluja rakentamiseen sisältyvät, joten lapset voivat jäljitellä heidän vanhempansa ja kehittää tärkeitä ongelmanratkaisun taitoja.

 

Tuotetiedot puinen työkalu penkki lapsille

image


Auttaa kehittämään lasten hienoksi moottorin taitoja ja ruokkii käsitys tieteen, teknologian, tekniikan, taiteen ja matematiikka (höyry) periaatteita.


image


Muita lisävarusteita ovat: ruuvit, ruuvit, mutterit, gears, linkkejä ja enemmän tarjoaa loputtoman rakennuksen mahdollisuuksia.

 image


Luotettava työtasolla tarjoaa kätevää säilytystilaa kätevä työtaso ja luoda.

Korkeudeltaan säädettävä taso sopii lapsille kaikenikäisille ja -kokoisille.Tuotteelle vaatimustenmukaisuusvakuutuksen puinen työkalu penkki lapsille

imageimageimage


Lyhyt esittely


Taizhou Toyland Co., Ltd. on keskittynyt laadukkaita puisia leluja yli 10 vuotta Kiinassa. Käytämme itse suunnitella, valmistaa ja markkinoida puisia leluja lapsille.

Tänään Taizhou Toyland Co., Ltd. on kehittää jatkuvasti. Meillä on oma lelu tuotemerkki ”KIDS TOYLAND”. Tuotteemme kattavat juna, nukkekoti, ruoka ja keittiö, musiikki ja muut intelligence lelut, jossa myydään lähinnä Amerikassa ja Euroopassa.


Hot Tags: puinen työkalu penkki lapsille, Kiina, toimittajat, factory, ostaa edulliseen hintaan

Tutkimus

You Might Also Like