Puinen Nooan arkki sarja

Puinen Nooan Art set on kauniisti maalattu, joka tulee puiset eläimet, Nooa ja hänen vaimonsa paria. Kaikki palaset on valmistettu puusta ja pinon center tolpan. Lapset voivat pitää hauskaa puinen Nooan arkki sisäuima. Asetettu muotoiltu suuri vene, että myös kaksinkertaistuu kuten kantolaukku, kaikki palaset.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotteen käyttöönotto Puinen Nooan arkki sarja

 

Puinen Nooan Art set on kauniisti maalattu, joka tulee puiset eläimet, Nooa ja hänen vaimonsa paria.Kaikki palaset on valmistettu puusta ja pinon center tolpan. Lapset voivat pitää hauskaa puinen Nooan arkki sisäuima. Asetettu muotoiltu suuri vene, että myös kaksinkertaistuu kuten kantolaukku, kaikki palaset.

 

Tuotteen parametri Puinen Nooan arkki sarja

 

Alkuperä

Zhejiang, China(Mainland)

Nimikkeen nro

TL27044/TL60149

Tuotemerkin

Lapset Toyland

Materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Puinen Nooan arkki

Väri

Valikoituja värejä tai mukautettu

PxLxK

40x15.7x29.5cm/25.5x23.5x23.5cm

Ikäryhmässä

36 m +

Maalaus

Myrkytön maalaus

Todistus

EN71, ASTM F963, BSCI, CITI, FSC

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs/turvallisuus/ympäristö/terve

Erityinen palvelu

ODM ja OEM

MOQ

500pcs

 

Tuotteen ominaisuus ja soveltaminen Puinen Nooan arkki sarja

 

Tämä arkki on täynnä tuntia hauskaa teidän pikkuinen – mukana eläimiä, kuten seepra, kirahvi, leijona, ne ovat kaikki huolehtii Nooa ja hänen vaimonsa. Ark itse ramppi (heille Marssia kaksittain, tietenkin!) ja kun se tulee hyllyttää katon pois, joten sen eläintarha voi helposti tallentaa.

Nooa ja hänen vaimonsa voi valvoa, kuten lapset käytännössä lajittelu- ja ongelmanratkaisu taidot asettamalla eläimet arkkiin. Kuten lapset käytännössä eläinten ja muoto tunnustamista, he myös kehittää, hienomotoriikka ja käsien näppäryyttä. Kannustaa niitä pyytää heitä tunnistaa kunkin parin eläinten nimi sitten käden tiettyyn. Tai sijoittaa ryhmän eläinten peräkkäin, käyttäen vain yksi eläin parin, ja kysy lapsen jäljitellä mallia.

 

Tuotteen tiedot Puinen Nooan arkki sarja

image

image

Tuotteen pätevyydestä Puinen Nooan arkki sarja


imageimageimage


Tietoja meistä


Puiset lelutAlkaenLAPSET TOYLANDovat klassinen ja perinteinen leluja, jotka on tehty pääosin puuta, vaadi paristoja ja käyttää 100 % mielikuvitus! Teemme laaja valikoima-perinneompelutekniikoita laatu luonnollinen lelut ympäristöystävällinen ja kestävästi korjattu.

Meidän laaja kokoelmapuiset lelutsisältää puupalikat rakennuksen asettaa, puinen autojen ja kuorma. Suurempia kohteita ovat puiset Pelaa Keittiö, puinen nukkekoti, vauva ja taapero Puulelut ja paljon muuta!

Kaikki lelut on sertifioitu lasten turvallinen ja johtaa maalilla ja eettisesti tuotettuja kestävästi hoidetuista metsistä.


Hot Tags: puinen Nooan arkki asetettu, Kiina, toimittajat, tehdas, ostaa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like