Puinen keilailusetti

Puinen keilailusetti on valmistettu korkealaatuisesta massiivipuusta, jossa on myrkyttömiä hajuttomia maalipintoja, joten ne ovat erittäin turvallisia leikkisille ja uteliaille pikkulapsille. Se sisältää kaksi palloa ja kuusi nastat. Jokainen pin on 18 cm korkea. Puinen keilailusetti sisältää 6 värikkäitä hahmoja, joissa on ihastuttavat ilmeet ja numerot lapsillasi on räjähtävä koputus. Keilapistooli on riittävän tukeva istua tasaisesti mille tahansa pinnalle ja kestää kaikki puhallukset. Niitä on helppo asentaa ja ohjata, ja niin hauskaa kaataa!
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Wooden Bowling Setin tuoteparametri

 

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL21069 / 70/72

Brändi

Kids Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

PUUKKUHUONEET

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

H: 18cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Ei myrkyllistä maalausta

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM

MOQ

600pcs

 

Puisen keilailusetin yksityiskohdat


imageTämä kirkkaanvärinen ja suloinen keilapallo tarjoaa perheellesi hauskaa! Se on erittäin kevyt ja helppo asentaa. Kuusi värikkäästä nastasta, joilla on suloiset ilmeet, voit rohkaista pienokauppoja laittaa pois ne pienoisohjelmat ja liikkua!image

Kun lapset menevät keilailemaan, he oppivat tärkeitä elämäntaitoja, kuten kärsivällisyyttä, koordinointia, luottamusta ja vuorovaikutteisia taitoja. Heistä tulee kärsivällisiä, kun he odottavat puolestaan ja opettavat koordinoimaan liikkeitä, kun he pyrkivät palloon, jossa he haluavat mennä.image
Tämä kauniisti muotoiltu ja tukeva bowling-setti on tehty aidosta puusta, joten kaikki nastat ovat tarpeeksi painavia seisomaan hyvin ja ne eivät vain kaadu kuin muoviset nastat. Toinen lisäpiste on, että ne sopivat täydellisesti pieniin käsiin, mikä helpottaa niiden ymmärtämistä, nostamista ja liikkumista.


Puisen keilailusetin tuotekilpailu

12

Tietoja puuleluista


Tutustu ajattomia klassikoita maailmaan, jotka eivät koskaan irrota tyylistä vastustamattomilla puuleluilla - vauvat ja lapset pelkäävät pelata heidän kanssaan. Kids Toyland tarjoaa laajan joukon näistä perinteisistä kappaleista, jotka ovat asiantuntevasti muotoiltuja. Riippumatta teemasta, vuorovaikutteinen puulelu rohkaisee lapsia oppimaan visuaalisen ja kosketuksen stimulaation avulla ja hienosäätää olennaisia moottoritaitoja ja kieltä prosessin aikana.


Hot Tags: puinen keilailu, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like