Puiset aktiviteettikuutiot

Puiset aktiviteettikuutiot

Lapset Toyland-puukäyttöinen kuutio antaa taaperoille 5 erilaista toimintaa viihdyttää itseään, kaikki tiivistyvät yhteen! Se sisältää helmi-sokkelon, puulohkot, pyörivät vaihteet, auton liukusäätimet ja niin edelleen. Puiset aktiviteettikuutiot valmistetaan laadukkaista ja värikkäistä ja selkeistä.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Puun aktiivisuuskuutio-lelujen tuoteparametri

 

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL08020

Brändi

Lapset Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Puiset aktiviteettikuutiot

Väri

Erilaisia värejä tai räätälöityjä

pxlxk

35x35x51cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Myrkytön maalaus

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM

MOQ

500kpl

 

Puurakenteisten Cube Toys -tuotteiden tuoteominaisuudet ja soveltaminen

 

Tämä lelu rakennettiin luovutettavaksi alas ja alas ja alas, kunnes kymmeniä pieniä pieniä käsissä on ollut mahdollisuus pelata. Puiset aktiviteettikuutiot valmistetaan tukevasta puusta, joka kestää kaikki bändit ja mustelmat, joita se voi esiintyä peliaikana.

Tämä puun toiminta-kuutio on 5 eri puolella hauskaa ja pelejä viihdyttää ja kasvattaa lapsi. Jokainen puoli rohkaisee erilaista peliä.

Niitä kiehtoo kaikki kauniit värit ja aktiviteetit ja mallit. Tämä lelu auttaa rakentamaan heidän itseluottamustaan yksinkertaisten syiden ja vaikutusten välityksellä ja kosketustoimilla.

 

Tuotetiedot puun aktiivisuuskuutio-leluista


imageTämän puun aktiviteettikuutiolevyn yläosa voidaan helposti poistaa, jotta helmi-sokkelo pelataan erikseen. Lisäksi pakatessasi sen kokonaan pois, voit sijoittaa sen vastakkaiseen suuntaan, jolloin helmet kulkeutuvat kuution sisälle helpon säilytyksen vuoksi.

image


Eri muotoja, värejä ja toimintoja, jotta lapsesi voi pelata ja pitää kädet liikkuvina, eri muotojen erilaiset aistien tunteet auttavat stimuloimaan lapsen aisteja ja aivojen kehitystä. Lisäksi lapsesi oppii myös erilaisia muotoja ja värejä.

image


Aseta jokainen lapsi puun aktiivisuuskuutio-lelun toiselle puolelle ja pelaa heitä yhdessä sen kanssa, että vanhempi valvoo taustaa. Kun sinusta tuntuu, että he tarvitsevat jokaisen muutoksen, vain käännä kuutio, jotta he voivat nauttia monitoimintaa harjoittavan kuution eri toiminnasta.

Puun aktiivisuuskuutio-lelujen tuote-pätevyys

imageimageimage

 

imageimageimage

PROMISE

YKSINKERTAISUUS - Teemme asioita yksinkertaisiksi, joten sinun ei tarvitse. Käsitteestä kuluttajaan olemme juuri siellä töissä kanssanne joka askeleella.
TURVALLISUUS - Lasten kohdalla emme ota turvallisuutta kevyesti. Kaikki tuotteemme ovat tiukimpien sisäisten testien sekä kolmannen osapuolen hyväksymien testauslaboratorioiden kuten BV: n, SGS: n, Intertekin jne. Kautta.
LAATU - Takaamme ammattitaitoamme ja olemme ylpeitä työstämme. Kaikki tuotteet, jotka poistuvat tuotannon lattiasta, ovat läpäisseet tiukat laadunvalvontatarkastukset useilla tasoilla.


Hot Tags: puinen toiminta kuutio lelut, Kiina, toimittajat, tehdas, ostaa, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like