Kiinteä puinen työkalulaatikko

Kiinteä puinen työkalulaatikko

Kiinteä puinen työkalulaatikko on kauniisti maalattu ja sopii erinomaisesti litteille käsille ja varmasti kiehtoo lapsesi. Puinen työkalulaatikko voi olla auki keskeltä. Työkalulaatikossa on 2 saranoitua lukkoa ja 2 puukahvaa, joiden avulla lapset voivat kuljettaa sitä luovaan roolipeliin. Se sisältää työkalulaatikon, ison vasaran, jakoavaimen, avaimen, nipparit, ruuvimeisselin, viivaimen, pienen vasaran, sahan, taltan ja niin edelleen. Tämä kiinteä puinen työkalulaatikko on valmistettu kiinteästä männystä, kestävästä, lapsiystävällisestä, myrkyttömästä ja turvallisesta lapsille.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kiinteän puun työkalulaatikon tuoteparametri

 

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL60143

Brändi

Lapset Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

kiinteä puinen työkalulaatikko

Väri

Erilaisia värejä tai räätälöityjä

pxlxk

29.5x19.5x7.5cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Myrkytön maalaus

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM

MOQ

600pcs


Kiinteän puun työkalulaatikon tuoteominaisuus ja käyttö


43 kappaletta puinen työkalusarja sisältää vasaraa, jakoavainta, ruuvimeisseliä, viivainta, sahaa ja erilaisia puuntyökalusarjoja jne.

Vanhemmat voivat opettaa lapselle, miten työkalupakkeja käytetään käytännössä tämän työkalun avulla. Se voi vahvistaa vanhempien ja lasten välistä suhdetta.

Lapset voivat rakentaa koneensa, koiransa, toukkansa, tuuliturbiinin ja muita malleja. Harjoittele motorisia taitojaan, mielikuvitusta ja luovuutta.

Kiinteä puinen työkalulaatikko on kauniisti maalattu ja sopii erinomaisesti litteille käsille ja varmasti kiehtoo lapsesi.

Tämä kiinteä puinen työkalulaatikko on valmistettu kiinteästä männystä, kestävästä, lapsiystävällisestä, myrkyttömästä ja turvallisesta lapsille.

 

Solid Wooden Tool Boxin tuotetiedot


kuvaAvaa kotelo avataksesi koko pakkauskokoelman! Puinen työkalupakki pitää lapsesi järjestämässä työkalunsa hyvin, ja kädensijan päällä voit kantaa sitä kaikkialla. Se on arvokas lahja pääsiäisenä, lastenpäivänä, kiitospäivänä, jouluna ja syntymäpäivänä.


Tämä lapsi-työkalupakki on erinomainen teeskentelypeli pienelle, joka haluaa käsitellä työkaluja, kuten isä. Työkalulaatikko on tukeva ja siinä on paikat, joilla kukin työkalu on paikallaan. Näiden lelujen pelaaminen voi antaa lapsille tietoa käsityökaluista, niiden muodosta ja siitä, miten niitä käytetään jokapäiväisessä elämässä.kuva

Tämä lapsi-työkalupakki on erinomainen teeskentelypeli pienelle, joka haluaa käsitellä työkaluja, kuten isä. Työkalulaatikko on tukeva ja siinä on paikat, joilla kukin työkalu on paikallaan. Näiden lelujen pelaaminen voi antaa lapsille tietoa käsityökaluista, niiden muodosta ja siitä, miten niitä käytetään jokapäiväisessä elämässä.
Kiinteän puun työkalulaatikon tuotteen kelpoisuus

kuvakuvakuva


Lyhyt esittely

 

Taizhou Toyland Co, Ltd on keskittynyt korkealaatuisiin puuleluihin yli 10 vuotta Kiinassa. Käytämme itseämme suunnittelemaan, valmistamaan ja markkinoimaan lapsille tarkoitettuja puuleluja.

Tänään Taizhou Toyland Co, Ltd on kehittynyt jatkuvasti. Meillä on oma tuotemerkkimme “KIDS TOYLAND”. Tuotteemme kattavat juna-, nukketeatteri-, ruoka- ja keittiötasot, musiikin ja muut älykkäät lelut, joita myydään pääasiassa Amerikkaan ja Eurooppaan.


Tehtaamme ja yritys


Tehtaamme sijaitsee Huangyan, Taizhou, Zhejiang, Kiina. Taizhou Toyland Co, Ltd on puinen nukkekoti- ja keittiön lelujen, puinen juna-sarja ja muiden puulajien opetuslelujen maailmanlaajuisena toimittajana lisäarvon luominen asiakkaille ympäri maailmaa.

Meillä on ammattitaitoinen suunnittelutiimi. Tuotteemme voivat siis pitää jatkuvasti ajan tasalla ja olla vahvasti nykyisen muodin mukaisia. Näitä tuotteita myydään ulkomailla kuten kuumia kakkuja. Palveluiden osalta asiakkaat voivat pyytää uutta suunnittelua tai pyytää suunnittelumme perusteella uudistettua suunnittelua.


Hot Tags: kiinteä puinen työkalulaatikko, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, alhainen hinta

Tutkimus

You Might Also Like