Lasten piirustuspöydät

Lasten piirustuspöydät

2 SIDES - ENEMMÄN TOIMINTA: Lasten piirustuspöydällä on kaksi puolta, joko liitutaulu tai valkoinen kuivaruiskutuskortti! Anna esikoululaisen tutkia molempia vaihtoehtoja samalla, kun opit kirjoittamaan ja piirrä. Keksi hauskoja oppimispelejä pelata pienoisimpiin! Puinen piirustuspöytä koostuu deluxe-lisävarusteista laajaan varastokehykseen. Se sisältää 26 kpl värikkäitä magneettisia kirjaimia, 4 maalauskuptia, kalkkeja, 1 merkkikynä ja 1 pyyhekumia.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Lasten piirustuspöydän tuoteparametri

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL68018

Brändi

Kids Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Lasten piirustuspöydät

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

54x59x112cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Ei myrkyllistä maalausta

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM

MOQ

600pcs


Tuotteen piirre ja soveltaminen Kids Drawing Board

HASSLE VAPAA PUHDISTUS: Tämä pieni, säädettävä puinen liidun piirustelevy seisoo eri korkeudella, joten se voi säätää erilaisia ikäryhmiä. Istu vain heidän alimpien tuoliensa eteen ja anna heidän tulla luovaksi. Siinä on helppokäyttöinen pyyhekumi sienellä, joka pyyhkii liitu pois ja pyyhkii merkkejä kortilta salamalla! EI LISÄÄ MESSY HALLITUKSIA!

SPEND FUN, LAATUAIKA TODDLERISSA, KUN KEHITTÄMÄÄ: Hieno moottori taidot, mielikuvitus, luovuus, keskittyminen, kommunikaatio, ongelmanratkaisu, spatiaalinen ja visuaalinen tietoisuus, muodot ja koot, värit, kirjeet ja numerot, käsin silmien koordinointiin ja paljon muuta!

VYÖHYKKEEN SISÄLTÖ: Suunniteltu etusijalla sydämeen, tällä taululla on pohjalevy kätevään säilytykseen. Pidä olennaisia, kuten kalkkeja, poista sieniä ja värikkäitä merkkejä siistinä ja kätevinä tässä älykkäässä tarjottimessa.


Lasten piirustuspöydän yksityiskohdat

TL68018.jpg


Lasten piirustuslautakunnan tuotteiden pätevyys


Lisää Kids-piirustuksesta

Tämä suosittu monikäyttöinen kaksipuoleinen kuormauslaite herättää lapsesi mielikuvituksellisen puolen ja antaa heille vapauden luoda erittäin laaja liitutaulu, kuiva-pyyhkiminen. Sinun orastavan taiteilijan inspiraationa on vapaamuotoinen ilmaisu ja viettää tuntikausia piirustuksen, maalauksen luonnoksen ja mallintamisen avulla. Se on myös erinomainen oppimateriaali, ja lapset rakastavat koulua leikkikalupuolella. Suunniteltu lasten ja iäksi kolmen ja sitä vanhemman ajan, tämä kasarmi tarjoaa tunteja luovaa toimintaa, joka on sekä kasvatuksellista että nautittavaa. Lapset voivat luoda taidetta maalilla, liidulla, kynillä, värikyllästeillä ja merkinnöillä tämän kaksipuolisen kuoretelineen avulla lapset luovat taidetta erilaisilla kuvilla.


Hot Tags: lasten piirustuspöydät, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like