Barbie Doll House

Kids Toyland esittelee tämän upouuden nukkekodin huonekaluilla. Tämä ympäristöystävällinen, myrkytön maali puinen nukkekote sisältää 3 tarinoita hauskaa, jossa on kylpyhuone, makuuhuone, olohuone, keittiö ja parveke. Tämä nukkekodissa on 14 kpl mini-puuhuonekaluja, ja se mahtuu Barbie-nukkeihin. Tämä kaunis nukkekote on täydellinen lisä lasten leikkihuoneeseen. Lapset varmasti rakastavat tätä kaunista nukkekotiä!
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Barbie Doll House -tuoteparametri

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL44004C / D

Brändi

Kids Toyland

materiaali

MDF, massiivipuu, vaneri

Nimi

Barbie-nukke-talo

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

59x90x33cm

Ikäryhmä

36m +

Maalaus

Ei myrkyllistä maalausta

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

toiminto

Koulutus


Barbie-nukketeatterin tuotetoimintoja

Kaikilla huoneilla ja huonekaluilla tämä nukkekoti rohkaisee lapsiasi tutkimaan mielikuvitustaan. Stimuloida lapsesi luovuutta nukkekodilla, joka todella antaa heidän luoda ja kertoa tarinoita, joita he haluavat kertoa. Valmistettu antamaan lasten leikkiä yhdessä, tämä lelu on täydellinen rohkaisemaan lapsia luomaan omasta tai muiden kanssa.

Huonekaluilla ei ole mitään keinoa, että nämä huoneet tuntuvat tyhjiltä! Jokainen huonekalu on puusta valmistettu ja täysin liikuteltava, joten voit vapaasti sekoittaa, leikkiä ja leikkiä joka huoneessa. Anna sinun nuket soittaa pianoa tai laittaa heidät nukkumaan pienessä sängyssä, mahdollisuudet ovat rajattomat.


Barbie Doll Housein yksityiskohdat

TL44004D-14pcs.jpg


Barbie Doll House -tuote


Ohje

K. Miksi valita KIDS TOYLAND?

1. KIDS TOYLAND on keskittynyt korkealaatuisiin puuleluihin yli 10 vuoden ajan Kiinassa. Soveltavat itseämme suunnitella, tuottaa ja markkinoida puuleluja lapsille.

2. Meillä on ammattimainen suunnittelutiimi. Joten tuotteemme voivat jatkuvasti päivittää ja olla nykyisen muodin mukaisia.

3. Tuotteemme ovat lelujen turvallisuusstandardeja, kuten EN-71, ASTM F963, CE ja CPC.

4. Yritämme parhaiten vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin. Keskittymällä asiakkaiden tarpeisiin voimme jatkaa kehittymistä.

K. Kuinka kauan tuote on näyteaika?

Suojaus on yleensä 10-15 työpäivää.

Q. Mitä näyte on, mikä on kuljetuskustannukset?

Rahti riippuu painosta, pakkauskokoista ja maasi tai maakunnista jne.


Lyhyt esittely

Taizhou Toyland Co, Ltd on keskittynyt korkealaatuisiin puuleluihin yli 10 vuoden ajan Kiinassa. Soveltavat itseämme suunnitella, tuottaa ja markkinoida puuleluja lapsille.

Nykyään Taizhou Toyland Co., Ltd. on kehittänyt jatkuvasti. Meillä on oma lelumerkki "KIDS TOYLAND". Tuotteemme kattavat junan, nukkekodin, ruoan ja keittiön setit, musiikki- ja muut älykkäät lelut, joita myydään pääasiassa Amerikkaan ja Eurooppaan.


Hot Tags: barbie nukke talo, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like