Kolme epäkuntoista ideoita puisen lelun valinnasta

- Jun 14, 2018-

Myytti: puuleluja = alhainen formaldehydi

Monien kuluttajien silmissä puuleluja ei tarvitse käyttää maalia, ja levy itsessään on ympäristöystävällisempi, joten puulelujen on oltava enemmän kuin puupuiden lelujen ympäristönsuojelun käsite. Itse asiassa puupohjaisia puuleluja pinnalle päällystettävillä lakalla, puupuiden leluja käytetään myös liimoihin, erityisesti puutavaran puuleluihin, joten ostaa puuleluja saadaksesi selville kaikki puuleluiset lelut tai massiivipuiset viilut puulelut.

Lisäksi, jos se ei ole luonnollista puuleluja, myös puun puuleluja käytetään liimassa, syntyy ongelman formaldehydipäästöjä; puiset puulelut ja puiset puulelut, voi myös sisältää formaldehydipäästöt ylittäneen ongelman.

Myytti kaksi: Valon väri = vähemmän haitallisia aineita

Monet ihmiset uskovat, että värikkäitä puupaneeleja on käytettävä raskasmetalleihin, valita lastentarhojen puuleluja niin paljon kuin mahdollista, valitsemaan vaaleammat maaliväreät puulelut. Itse asiassa maalien väri ei ole yhteydessä haitallisiin aineisiin, puuleluihin väriä värikkäämpi, argumenteissa oleva raskasmetalli on väärä. Niin kauan kuin maali, kaikki sisältävät raskasmetalleja, ja syvyyden väri riippumaton. Maalien raskaan metallipitoisuuden osalta valmistajilla on oltava testausselosteet, kuluttajat voivat kiinnittää huomiota ostajan ostosten tarkistamiseen. vesi-pohjainen Paint on täydellinen nimi vesipohjaisen puun maali, ja maali on suhteellinen käsite. Ympäristönsuojelun kannalta vesipohjainen maali on todella ympäristöystävällisempi.

Vaikka vesipohjaisten maalien käyttö onkinkin suositeltavaa, kuluttajat tarvitsevat nähdä asiaankuuluvat testausselosteet.

Epäonnistuminen kolmella: alhainen formaldehydi = ympäristönsuojelu Monet vanhemmat ajattelevat, että lastentarhojen pienet formaldehydipitoisuudet ovat ympäristöystävällisiä puuleluja.

Itse asiassa puulelujen ympäristöominaisuuksiin kuuluu myös bentseeni, raskasmetallijohde ja niin edelleen. Ympäristönsuojelu on vain suhteellinen käsite, sillä puuleluja maalla on vastaava raja haitallisilta aineilta, indikaattorit ovat puiset lelut, haitallisten aineiden määrä. Puiset lelut, kuten formaldehydipäästöjen indeksi ja maali raskaaseen metalliin; kangas puinen leluja nähdä bentseeni ja jotkut haihtuvat orgaaniset aineet vakuuttava; Radioaktiivisuuteen tarvitaan kivi- puuleluja. Vaikka valtiolla on asiaankuuluvat määräykset, mutta tuotteiden myynnin markkinat eivät ole kaikki päteviä tuotteita, koska lapsen vastustuskyky on heikompi, terveys on haavoittuvaisempi ja siksi kuluttajat puulelujen ostamisessa eivät tarvitse vain kiinnittää huomiota formaldehydipäästöt, mutta myös vastaavien puulelujen materiaalin mukaan kiinnittää huomiota haitalliseen sisältöön.