Seitsemän huomiotusta puisten lelujen kohdalla

- Jun 14, 2018-

Huomautus 1: Pinnan on oltava sileä ja pehmeä Puisen lelun mallinnuksessa tulisi pyrkiä välttämään terävä kulma, oikea kulma ulkonäkö, estää lapsen leikkaamaan vammoja, leikkeen.

Jotkut reunat ja kulmat ovat teräviä, reunakarkea pinta voi vahingoittaa, joten vanhempien tulisi yrittää valita pinnan pehmeä puinen lelu.

Huomaa Kaksi: Avaa reikien koko on kohtalainen

Kindergarten Wooden Toys avoimen reikien koon pitäisi olla kohtalainen, ei voi olla liian pieni, jotta sormet, kädet kiinni, että aikuisen käden koon voi käyttää menneisyyttä ja hieman pyörimisnopeus on parempi, ei myöskään voi olla liian suuri, jotta estää pään olevan jumissa tilanteessa.

Kolmannen huomautus: Kiven etäisyys on kohtalainen

Lasten sängyn suojakaide ja muut paikat, väli on liian suuri, voi johtaa pikkulapsille päähän, lukittuna kahden aidan väliin, jotta 4-6 senttimetrin välein voidaan taata ostaa.

Huomautus neljä: Kerrossängyt tulisi kiinnittää huomiota yksityiskohtiin

Kaksinkertaisen vuoteen ylemmällä portaalilla on oltava tietty kaltevuus, poljin on riittävän leveä, kulma on pyöristetty ja poljin yläosa liukumaton, ylävuode on suojakaide, sängytikkaat voivat olla itsenäisiä sivussa, ja suojakaide on hieman pienempi kuin muut kolme puolta.

Viides huomautus: Helppo käyttää rikkinäisiä materiaaleja mo

Päivähoidon puulelujen ulkopinnalla älä käytä hauraita materiaaleja (kuten lasia, peiliä), kuten paneelimateriaaleja, mutta kiinnitä huomiota myös kiinteisiin puuleluihin, joissa on niitit ja muut metalliesineet, joita ei ole alttiina tai asetettu kumiin ja muihin pehmeisiin asioihin, jos lapsi leikkii.

Huomaa Kuusi: Osat pitää varmistaa varovasti Jotkut puiset leluvalmistajat, jotka haluavat curryta lasten psykologian kanssa, kaiteen sängyssä kiinnitetään johonkin rakastetusta sarjakuvahavainnoista, vanhemmat tämäntyyppisen puun seulonnassa lelut, varsinkin kohotettu sänky, varma vahvistavat tällaisen tahnan muodon voi olla tarpeeksi vaikutusta, jotta vältetään lapset työnnettäessä ja vetäytyvät hyökkäyksen aikana.

Jos puuleluissa on pieniä osia, on parempi nähdä, ovatko ne tukevia, jotta lapsi ei repeäisi ja pureisi.

Huomaa Seitsemän: Suljettu mallinnus vähemmän tavata Lapset haluavat pelata kentällä, jotta vältetään pään törmäyksen aikana, on parasta suunnitella puulelut suljettuina, eikä paneelia saa käyttää laajennuksen muodon ulkopuolella.