Puinen lelujen materiaalien

- Jun 14, 2018-

Kotimaan markkinoilla tällä hetkellä myytävänä Puulelut yleisimmät materiaalit ovat: mänty, Homu, lime wood, lime wood vaneri, MDF (puu komposiitti board, usein sanoi MDF), pyökki puuta, kumi puu.

Pine: Halvin (tuotu kalliimpia), kevyempi, enemmän valkoinen, enemmän puuta rakenne helpommin kuin muut puun murtaa. Schima superban: käytetään usein puisia leluja, hinta on korkeampi kuin mänty, korkea tiheys, raskaampia ja yhtenäinen rakenne, lasku.

Lime Wood: Beige, kevyt, puun syyt, paini, hintoja, kalliimpia.

Lime Wood lastaan: Helppo leikata usein käytetään tekemään Puiset palapelit.

MDF:-Tiheys levy, helppo leikata, ruskea, puiset lelut sekoittaa veden (maali) osa yleisesti käytetty edullinen.

Pyökki: Yhtenäinen rakenne poikkileikkaus vähän kuin riisi, 1.1 korostaa, hinta on korkeampi kuin puu, mutta myös kestävät laskevan.

Kumi puu: Käyttö puun tehdä lelu suuntautuvaa tällainen on paljon, lähinnä on ikä pieni lapsi käyttää, tuntuu erittäin hyvä, erittäin turvallinen. Tuotu puu on yleisemmin kuin puu kotimarkkinahintoja paremmaksi. Onko vastus laskevan riippuu myös siitä käsittely ennen kuivausta, kuivaus on ymmärtää aste.

Aikaa ei voida hallita hyvin, monta kertaa puuta halki. Puisia leluja käytetään pääasiassa edellä useita. Yleensä puiset rakenneosat ovat erittäin vastustuskykyisiä kuuluvat. On parasta olla käytännön hinnan ja suorituskyvyn.