Mitä kiinnität huomiota kun DIY puinen leluja

- Jun 14, 2018-

DIY-puulelut, kuten nimensä mukaan ovat, ovat käsityönä olevia puisia leluja, jo kauan sitten lapset leikkivät puuleluja käsityökaluilla ja modernin tekniikan nopean kehityksen mukaan DIY-puulelujen myyntiä valmistaa koneen laitteet, jopa niin,

Jälleen kätevä ja nopea DIY leluja on myös koota omat kätensä, muuraus. DIY-puuleluilla on monenlaisia tyylejä, kuten rakennusmalleja, eläinmalleja, sotilasrakennusmalleja ... Kaikki, niin miten teemme sen, mitä meidän on valmistauduttava DIY-puuleluihin.

Koska DIY-puulelut ovat useampia osia, yleensä kokoonpanon ajankohdassa. Ensin avoimessa pakkauksessa ei saa olla DIY-puiset leluosat, jotka kaikki poistetaan, ensin kokonaan ulos, sen vastakkaiselle puolelle tulostetaan yleensä vastaavat kuviot, löydät tarvittavat ohjeet ja tuote pienellä liimalla pienellä hiekkapaperilla. Niin monet ihmiset eivät ymmärrä liimaa, mitä hiomapaperia käytetään, itse asiassa DIY-puuleluja tuotantoprosessissa, koska veitsenmuottiin yhä enemmän, jotkut kortit tulevat suurempiksi, löysiksi kortti on helppo pudota, joten lukon irtoaminen liimalla hyvällä hiekkapaperilla on sama, Monta kertaa, koska lankan paksuus on erilainen, leimautumisaikaa ei käytetty, jotkut Humau-piikit, jos ei ole hiekkapaperia vaikuttaa puulelujen yleiseen ulkonäköön, joten DIY-puulelujen kokoonpanossa liima ja hiekkapaperi ovat olennainen osa lisävarusteita.