Mikä on koulutus-lelut

- Jan 26, 2019-

Educational lelut objekteja pelata, yleensä suunniteltu lapsille, jotka on tarkoitus edistääoppiminen. Ne ovat tarkoitettu tyydyttämäänkoulutustarkoitukseen kuten auttaa lasta kehittämään erityistä taitoa tai opetuksessa lapsen jostakin tietystä aiheesta. He usein yksinkertaista, miniatyyri tai malli toimia ja objekteja aikuisten käytössä.

                                kitchen set

Vaikka lapset ovat jatkuvasti vuorovaikutuksessa ja oppimisen maailman, monet esineitä, ne ovat vuorovaikutuksessa ja oppia eivät ole leluja. Lelujen katsotaan yleensä nimenomaan rakennettu lasten käyttöön. Lapsi voi leikkiä ja oppia rock tai kiinni, mutta se ei pidetä kehittävä lelu sillä 1) on luonnollisessa objektissa ei suunniteltu yksi, 2) se ei ole odotettavissa koulutuksen tarkoitusta.

                                                         big activity set

Ero käsitys tai todellisuutta lelujen tarkoitus ja arvo. Kehittävä lelu on tarkoitus kouluttaa. Se on tarkoitus opettaa, edistääälyllisyyden, emotionaalista tai fyysistäkehitys. Kehittävä lelu pitäisi opettaa lapselle tietystä aiheesta tai auttaa lasta kehittämään erityistä taitoa. Lisää leluja on suunniteltu lapsen koulutuksen ja kehityksen mielessä tänään kuin koskaan ennen.