Kuinka tehdä puulelujen tarkka valvonta

- Jun 14, 2018-

I. kiinnittää huomiota raskasmetallien rajaan lelu maaleissa Tällä hetkellä on olemassa kaksi erilaista pinnoitteita käytetään puinen lelu tuotteita, yksi on maali, mukaan lukien nitroselluloosa maali, lakka, vesi maali. Toinen on muste. Pieni määrä leluja käyttää syötäviä pigmenttejä, ja yksittäiset lelut sisältävät Zhihua-pigmenttejä.

Huomionarvoista on, että maalin liuottamiseen käytettävälaatuinen laatu vaikuttaa suoraan valmiin tuotteen laatuun. EU-standardit, Yhdysvaltojen ja GB-standardit ovat lelu maali haitallisten heavy metal-elementtejä (lyijy, jne. 8 elementtejä) sisällöstä selkeitä määräyksiä, kolme suurta standardia enimmäismäärä kannettava lyijy maali on johdonmukainen , ovat 90PPM. Amerikkalaisessa standardissa määrätään, että lyijypitoisuus lyijynmaaleissa on alle 600PPM.

Lyijyn enimmäisraja lelumateriaaleissa on 1000PPM EU RoHS-direktiivissä.

Siksi tuotantoyritykset ymmärtävät maalipinnoitteen maahantuonnin lyijyn raja-arvojen rajoissa, kaikentyyppisten päällystemateriaalien maahantuontimaiden noudattamista ja hankintoja, pätevien liuottimien käyttö on myös erittäin tärkeää.

Toiseksi, maalipintoja ei pidä jättää huomiotta muiden näkökohtien näkökulmasta. Metallien, kuten lyijyn, bariumin, kadmiumin jne., Pinnoittamisen lisäksi ei pidä unohtaa muita laatutavoitteita.

Kuten:

1, seurauksena maalien epäonnistumisen aiheuttamat romahtaminen maalituotteiden, tämä joissakin tuotteissa pudota testipinta päällystää esiintyy estää ilmiö.

2, koska maali ei ole pätevä tuottamaan tahmeaa ilmiötä, varsinkin korkeassa lämpötilassa (noin 60 astetta) (kuten kuljetusprosessissa suljetussa säiliössä), mikä johtaa liima-aineen väliin, joka on voimakkaasti auki pinta maali pois Lu Bai, toinen puoli on kiinnitetty muihin väreihin aiheuttaa saastumista.

3, jotain maaleihin tarttumista ei riitä, helppo haalistua (pois) väri, mikä johtaa ristikontaminaatioon.

Joitakin ehdotuksia maalien laadusta tuotantoyrityksille

1, vahvistaa oppimista ja koulutusta, perehtynyt National Toy turvallisuusstandardeihin. 2, kiinnittää huomiota tuotantoprosessien hallintaan. Valita sopiva tuotantoteknologia; tarkasti valvottava kemiallisia aineita ja annostusta tuotantoprosessissa, kiinnitä huomiota työkalujen hallintaan, puhdista ennen käyttöä, vältä ristikontaminaatiota, vahvista maalien varastoinnin hallintaa, ei sekavaa käyttöä, sekoitettu maali, maalien hankinta erällä hallinnointi, kirjausten käyttö, jäljitettävyyden helpottamiseksi.