Kuinka valita korkealaatuiset puulelut

- Jun 14, 2018-

1. Katso, onko haju

Yleisillä puuleluilla markkinoilla on enemmän tai vähemmän puun tuoksu, mutta jos lelut ovat liian voimakkaita tai muita hajuja, lelu voi olla liian tiukasti muotoiltu tai lelun pinnalla oleva maali on vaikeuksissa . Ja tällä kertaa ei tarvitse huolehtia liikaa, vaan ota puulelut pois pakkauksen ulkopuolelta tuuletetussa paikassa viileänä 1-2 päivää.

Ja maalausongelma normaaleissa olosuhteissa niin kauan kuin säännöllinen lelukauppa ostaa puisen lelun maalia ei ole mitään ongelmia.

2. Sileä pinta ilman harjoja

Puiset lelut ovat yleensä mekaanisia + käsintehtyjä, joten on kiinnitettävä huomiota kohta nähdä, onko lelun pinta on sileä, puiset lelut, enemmän sileä pinta lelu työn hienompaa, koska vauvan pienet kädet herkempää , ostoksessa on kiinnitettävä huomiota välttää vauva pelissä leluja, kun Burr kiinni.

3. Leluaine

Yleiset puulelut jakautuvat yleensä neljään erilaiseen materiaaliin, joista toinen on kumipuu, toinen koivu, tällainen puurakenne on erinomainen, erittäin hyvä ja kestävä, mutta suhteellisesti hinta on hieman korkeampi kuin keskihinta leluja. Kolmas on kalkkipuu / poppeli-vaneri, tällainen puun rakenne on kaunista, tuntuu kevyeltä, ei ole helppo muodonmuutosta, käytetään tavallisesti tekemään DIY-mallileluja, 3D kolmiulotteisia kollaaseja jne., Neljäs on MDF-levy, jne., jotka soveltuvat yleensä mittasuhteisiin tai tasomaisiin palapelileluihin, joilla tällaiset materiaalit tekevät paljon leluja ja suhteellisen alhaiset hinnat. Vanhemmat voivat valita sopivia puuleluja omien tai lasten mieltymysten mukaan.