Eri-ikäiset lapset sopivat erilaisiin puuleluihin

- Jun 14, 2018-

Puuleluilla on erilaisia kategorioita, mutta kun vanhemmat valitsevat leluille lapsilleen yleensä ottavat huomioon lelujen palapelin, mitkä lelut ovat koulutusleluja? Niistä on puisia rakennuspalikoita, puisia palapelejä (lentopelipelejä / stereopelipelejä), puisia 3D kolmiulotteisia kollaaseja, puisia leluja (arkkitehtoninen malli). Liikennemallit, eläinmallit) ... Laaja valikoima.

Ovatko älykkäät puulelut, sitten eri-ikäiset lapset, miten valita sopivat lelut palapelin vaikutuksen saavuttamiseksi.

Yksi lelujen rakennuspalikoista on jaettu myös monenlaisiin leluihin, puupalojen paloihin ja jopa rakennuspalikat palapeli on erilainen vauva, sillä tämä eri painotus on älykkyyden rooli, joten vauvan ikää valittaessa leluja, jotka ovat elintärkeitä.

1, lohko lohkoja käytetään pääasiassa kehittää vauvan kahva kyky, käsi-silmä koordinointimahdollisuus, puinen rakennuspalikoita on yleensä tehty eri värejä houkutella vauvan huomiota, jotta vauva voi tarttua, pitää, nähdä, yleensä 2 vuotta vanha kun vauva voi pelata, mutta myös kiinnittää huomiota vauva ei niele. 2. Mielellisen kehityksen, luovuuden ja erilaisen ajattelun kehittäminen hyödyttävät lasten imaginaatioiden kehittymistä.

Palapelit yleensä tehdä eri kohtauksia, anna vauva vapaasti pelata mielikuvitusta, miten suorittaa omia teoksiaan, kuten leluja yleensä 3-vuotiaana, paras vaikutus.

3, puinen palapeli rakennusten yleinen kehitys lapsen ajattelun logiikka kyky, sopii 4-vuotiaan lapsen leikkii, nuoremmat lapset eivät voi täydentää. 4, puinen 3D kolmiulotteinen kollaasi leluja yleensä vaikea, sopii 10-vuotiaille tai jopa aikuisille loppuun. Tämä käyttää kärsivällisyyttään ja miten löytää ja ratkaista ongelmia.