11 syytä, miksi puiset lelut ovat parempia ostoksia

- Mar 15, 2019-


Puu tekee parempia muistoja

Puiset lelut tuovat mukanaan jonkin verran nostalgiaa ja jotka eivät rakasta jakaa näitä erityisiä muistoja omien lasten kanssa. Kun kyseessä on klassiset puiset lelut, sinulla saattaa silti olla joitakin lapsia lapsesi aikana.

Puu on vain parempaa laatua

Puu on todella kestävä materiaali leluille - se ei hajoa ajan myötä, se ei hajoa, se vain kuluu hyvin hitaasti pitkän ajan kuluessa. Myös useimmat puiset lelut ovat käsintehtyjä, ja laadukas ammattitaito takaa, että lopputuote on korkeimpien standardien mukainen - useimmat puulelut ovat kauempana muovileluista.

Puu on terveellisempää

Huono uutinen on se, että mitä enemmän yhteyttä meillä on muovilla, sitä korkeammat mahdollisuudet terveysongelmiin, kuten astmaan. Muovien huuhtoutumisesta myrkyllisten kemikaalien, ftalaattien, ansiosta lapset, joilla on kyky moutingiin, ovat vaarallisempia, jos ne pureskelevat haitallisia aineita.

Woods on parempi turvallisuus

Onnettomasti vauhtia ja rikkoa lapsen suosikki muovinen kuorma-auto on epäilemättä melko kivulias ja voi aiheuttaa loukkaantumisen terävästä muovista ja muista pienistä osista - puhumattakaan kyyneleistä ja mahdollisesta matkasta lelukauppaan korvaamista varten. Puu, se ei vain tee mitään.

Woodsilla on parempi vibes

Tuttu ja lähes runollinen aine, puusta tehdyt lelut tarjoavat lapselle paremman tuntoelämyksen, joka edistää yhteyksiä ympäröivään maailmaan. Se on perusteltu kokemus, joka tarjoaa lapsille kaupunkiympäristössä mahdollisuuden muodostaa yhteyden luontoon ja ymmärtää sitä pelin kautta.

Woods on parempi aivoissa

Yksinkertaiset puiset opetuslelut ovat edelleen paras valinta mitä tahansa koulutettua iPad-sovellusta varten. Koska nämä lelut ovat avoimempia ja luonnonmukaisempia, ne inspiroivat lapsia kuvittelemaan lukemattomia mahdollisuuksia kyseiselle lelulle.

Kun lapsille annetaan leikkimielisiä elementtejä, joita he itse voivat manipuloida, koska lelu - kuten puulohkoilla - on kyky muunnella, tuodaan hallinnan ja hallinnan tunnetta omaan ympäristöönsä. Lapsi muuttuu luonnollisesti pelkästä katsojasta aktiiviseksi luojaksi, ja niistä tulee puolestaan halukkaampia aktiivisia tekijöitä ja elämän osallistujia.

Puu on parempi tunteita

Totuus näistä korkean teknologian leluista ja sovelluksista on se, että he opettavat lapsellesi yksinkertaista syy ja seurausta, kun taas yli vähän aivoja, joita useimmat vanhemmat todistavat aiheuttavansa hyvin tyytymättömiä tunteita. Luova, interaktiivinen leikki hiljaisemmilla, kutsuvilla puuleluilla on todella rauhoittava ja tekee onnellisemmista lapsista. Pienelle lapselle on tarpeeksi vaikeaa käsitellä päivittäisiä ärsykkeitä ilman, että heidät pommitetaan erikoistehosteilla, vilkkuvat valot ja automaattiset ohjeet meluisista, vaativista leluista.

Puu on parempi maa

Kun ostat kestävästi tuotetusta puusta valmistettuja eettisiä tuotteita ja luonnollisempia, ympäristöystävällisempiä materiaaleja, et saa vain pidempään kestävää, pienempää jätetuotetta, mutta tuette myös kestäviä resursseja. Nämä eettiset yritykset käyttävät usein myrkyttömiä maaleja ja kierrätyspakkauksia, jolloin se on täysin ympyrä.

Puun etiikka on parempi

Lompakon äänestäminen mainituista eettisistä yrityksistä mahdollistaa kasvun paitsi yritykselle ja sen toimittajille myös koko teollisuudelle ja kestävälle tuotannolle ja koko teollisuudelle. Kotisi planeetalle olisi nyt vähän parempia asioita kuin kestävien käytäntöjen kannalta, joissa tällainen rippevaikutus on onnistunut.

Puu vaikuttaa paremmin lompakkoosi

Puiset lelut ovat itse asiassa halvempia - todellisille. Vaikka niiden alkuperäiset ostohinnat voivat olla korkeampia, puulelujen laatu ja elinikä ylittävät pitkällä aikavälillä edullisemmat muovilelut. Puisia leluja ei pidä nauttia pidempään kestävyyden ansiosta, vaan ne voidaan siirtää nuoremmille perheenjäsenille, ystäville tai säilyttää tuleville sukupolville tai jopa luovuttaa heille, joka tarvitsee.

Puu näyttää paremmalta

Puusta valmistetut klassiset modernit koulutuslelut ovat olennainen symboli ajattomuudesta, aitoudesta ja hienostuneisuudesta. Paksujen puisten lelujen muotoilun yhteisessä minimalismissa on selkeä visuaalinen vetovoima, joka näyttää hyvältä missä tahansa kodissa. Muutamia puulohkoja makaa lattialla lattialla verrattuna muovin värisävyihin, piippauksiin, hehkuihin, vilkkuviin leluihin - näette myös meidän pisteemme.