Teepee Tent for Kids

Paras laatu lapsellesi: tämä teepee-teltat on valmistettu 100% luonnollisesta, myrkyttömästä puuvillakankaasta ja Uuden-Seelannin männystä. Nämä teepee-teltat tarjoavat täydellisen tilan lapsille leikkiä ja rentoutua. Se on kevyt ja helppo asentaa, samoin ne on helppo purkaa ja taittaa. Laukku on tarkoitettu lapsille tarkoitettuun teepeen telttaan. Ihanteellinen lastenhuoneisiin, makuuhuoneisiin, leikkihuoneisiin, olohuoneeseen, vauvan suihkuihin, syntymäpäiviin ja rantajuhliin. Lapset rakastavat sitä, he käyttävät teepeaa lukemiseen, nukkumiseen, pelaamiseen ystävien kanssa, lelujen ja pelien tallentamiseen tai pelkkään aikaa.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotteen Parametri Teepeen Teltta lapsille

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL38001 / 2/3/4

Brändi

Kids Toyland

materiaali

Massiivipuuta, puuvillaa

Nimi

Teepeen teltta lapsille

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

120x120x155cm

Ikäryhmä

36m +

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM

MOQ

800pcs


Tuotteen toiminnot Teepeen teltasta lapsille

Antakaa lasten mielikuvitukselle leikkivälineemme, ja he voivat nauttia omasta yksityisestä tilastaan ja pelata taloja. Se on riittävän suuri isompien lasten pitämiseen ja on tarpeeksi pieni kannettavaksi. Voit laittaa sen leikkihuoneeseen, lasten makuuhuoneeseen, jopa lämpiminä päivinä, mielikuvituksellisen hauskan päivän aikana. Anna heidän leikkiä, teeskentelyä, lukea, ottaa aamulla, odota! Inspiroi pieniä haaveilijoita käyttämään mielikuvitustaan.


Tuotteen tiedot Teepee Tent for Kids


Lasten teepeen teltan tuotekilpailu


Puisten lelujen koulutusominaisuudet

COMMUNICATION SKILLS - roolipelien avulla ja vuorovaikutteisesti toisten kanssa pelin avulla lapset voivat alkaa kehittää viestintätaitojaan ja alkaa ymmärtää sosiaalista vuorovaikutusta paremmin.

SOSIAALISET TAPAHTUMAT - Luominen itsestäsi ja ajatusten jakaminen ovat välttämättömiä lasten kehitykselle. Leikki voi luonnollisesti tehdä sen.

KREATIVUUS - Käyttäen mielikuvitusta ja luovuutta voivat auttaa lapsia näkemään maailmaa uudella tavalla. Tämä auttaa heitä tulemaan suuriksi ajattelijoiksi.


Hot Tags: teepee teltta lapsille, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like