Koulutuksen seinäkaavio

Koulutuksen seinäkaavio

Koulutuksen seinäkaavio auttaa lapsia valmistautumaan päivään samalla kun opettaa heille kalenteria, vuodenaikoja ja säätä; täydellinen interaktiivinen lelu ja oppimistyökalu. 18 tuuman leveä 27 tuuman pitkä tarkistuslista sisältää velcrooituja kappaletta, mukaan lukien viikonpäivät, kuukaudet, vuodet, vuodet ja sää. Lapsi alkaa päivittäin käyttämällä kappaletta päivittää kaavion nykypäivään; täydellinen käytännön opetuslaite.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Educational Seinäkartan tuoteparametri

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuote nro.

TL98037

Brändi

Kids Toyland

materiaali

Kangas

Nimi

Koulutuksen seinäkaavio

Väri

Valikoima värejä tai räätälöityjä

pxlxk

69x46cm

Ikäryhmä

36m +

Todistus

ASTM F963, EN71, ICTI, FSC, BSCI

Toimitusaika

45-60 päivää

Ominaisuus

Värikäs / Turvallisuus / Ympäristö / Terve

Erikoispalvelu

ODM ja OEM

MOQ

1000pcs


Tuotteen ominaisuus ja soveltaminen Educational Wall Chart

Kauniisti ommeltu seinäkaavio on valmistettu kahdella kerroksella kestävää kangasta; tämä korkealaatuinen päivittäinen suunnittelija ylittää kaikki lapsesi

Lapset ilahduttavat viikonpäivien, kuukausien, vuodenaikojen ja sääolojen oppimiseen. Se on hieno lisä jokaisen lapsen huoneeseen. Tämä rakentaa moottorin taidot manipuloimalla paloja. Se on vuorovaikutteinen ja kasvatuksellinen. Tämä lisää sanaston oppimista.


Educational Wall Chartin tuotetiedot

TL98037.jpg


Koulutuksen seinäkuvion tuotekelpuutus


Lupauksemme

YKSINKERTAISUUS - Teemme asioista yksinkertaisia, joten sinun ei tarvitse. Konseptista kuluttajaan olemme oikeassa, että työskentelemme kanssanne jokaisella askeleella.

LAATU - Takaamme käsityömme ja ylpeilemme työmme. Kaikki tuotantolattiasta lähtevät tuotteet ovat käyneet läpi tiukat laadunvalvontatarkastukset monilla tasoilla.

TURVALLISUUS - Lapsiin saakka emme ota turvallisuutta kevyesti. Kaikki tuotteemme ovat tiukimman sisäisen testauksen kautta.


Hot Tags: koulutus seinäkaavio, Kiina, toimittajat, tehdas, osta, edullinen

Tutkimus

You Might Also Like