Historia

Taizhou Toyland Co, Ltd on keskittynyt korkealaatuisiin puuleluihin yli 10 vuoden ajan Kiinassa. Soveltavat itseämme suunnitella, tuottaa ja markkinoida puuleluja lapsille.

Nykyään Taizhou Toyland Co., Ltd. on kehittänyt jatkuvasti. Meillä on oma lelumerkki "KIDS TOYLAND". Tuotteitamme kattavat juna-setti, nukkekodit, ruokaa ja keittiötarvikkeita, musiikkia ja muita älykkyysleluja, jotka myydään pääasiassa Amerikkaan ja Eurooppaan.

1(001).jpg


Meidän tekijä ja yritys

Tehtaamme sijaitsee Huangyan, Taizhou, Zhejiang, Kiina. Koska maailmanlaajuinen toimittaja puisissa nukkekodissa ja keittiötuotteissa, puiset junasarjat ja muut puiset koulutuslelut, Taizhou Toyland Co., Ltd. on lisäarvoa asiakkaille ympäri maailmaa.

Meillä on ammattimainen suunnittelutiimi. Joten tuotteemme voivat jatkuvasti päivittää ja olla nykyisen muodin mukaisia. Nämä tuotteet myydään ulkomaille, kuten kuumia kakkuja. Mitä tulee palveluihin, asiakkaat voivat pyytää uutta muotoilua tai pyytää uudistettua muotoilua suunnittelun perusteella. Keskittymällä asiakkaisiin voimme jatkaa kehittymistä.

1.jpg


Tuotevalikoimamme

Tuotteet sisältävät seuraavat:

1, puinen keittiö

2, puinen nukkekoti

3, puinen juna-auto ja auto

4, puinen roolileikki leluja

5, puinen musiikkisarja

6, ......

Toimitamme puuleluja ympäri maapalloa monille eri yrityksille maailmanlaajuisesti aina suurista monikansallisista organisaatioista pieniin yksittäisiin yrityksiin.

2.jpg


Sertifikaatti

Olemme aina sitä mieltä, että kaiken yrityksen menestys liittyy suoraan tarjottavien tuotteiden laatuun. Tuotteemme ovat lelujen turvallisuusstandardeja, kuten EN-71, ASTM F963, CE ja CPC.

6.jpg


Tuotantomarkkinoilla

Meillä on asiakkaita lähinnä Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Mutta nyt haluamme laajentaa markkinamme jatkuvan kehityksen jatkuessa. Globalisaatiossa meidän on tartuttava uusiin mahdollisuuksiin jatkuvasti, jotta voimme pysyä ajan mukana.

Tärkeimmät myyntimarkkinamme:

Amerikka 35,00%

Eurooppa 35,00%

Muut maat 30%

...

Palvelumme

Nykyisten korkealaatuisten tuotteiden lisäksi Taizhou Toyland Co., Ltd. tarjoaa myös täydellisen palvelun. Meillä on ammattimainen suunnittelutiimi. Asiakkaat voivat pyytää uutta muotoilua tai pyytää uudistettua muotoilua suunnittelun perusteella. Keskittymällä asiakkaiden tarpeisiin voimme jatkaa kehittymistä.